Hogyan érjem el, hogy ne egyen éljen a fiam? Már teljesen el vagyok keseredve, valamit tuti rosszul csinálok!
sziasztok!
lehet félreérthető voltam, bocsánat, nem azért vagyok elkeseredve, mert ébred, mert igazából én is gondoltam, hogy ez nem akkora gáz, de a környezetemben mindenkiek átalussza a gyereke az éjszakát, sőt már hónapok ta valakinél, és gondoltam, akkor én csinálhatok valamit rosszul. Egy cseppet sem bánom, hogy kelnem kell, mert bármit megtennék érte, mert imádom, de ha van módja, hogy pihentebb legyek, akkor annak örülnék! Arra is gondoltam, hogy azért eszik az enyém ennyit, mert nagyon aktív napközben és ennyi mozgáshoz sok energiára van szüksége!
Azért eszik, mert megeteted. 6 hónaposan elvileg már elég nagy ahhoz a gyomruk, hogy ha jóllakottan fekteted le aludni, átaludja az éjszakát, de legalábbis nem az éhség miatt.
Valószínűleg amiatt kel fel, mert megszokta, vagy a közelségedre vágyik, vagy egyszerűen csak szomjas. Adj neki egy kis vizet, ringasd el, és tedd vissza az ágyába. Pár éjszaka, és rájön, hogy nincs kaja, lehet hogy fel sem fog kelni.
A 1,5 éves fiam sokszor felkelt éjszaka. Ott volt a pohara az ágyában, kiszolgálta magát, és aludt tovább. Ők is lehetnek csak szomjasak, főleg ha száraz a levegő.
Mikor elvettem a cicit akkor hagyta abba a kelést éjjel.
13hónapos koráig ugyan annyiszor kelt, mint újszülöttként szopizni.
Ha el tudod fogadni, hogy a gyereked jó ideig nem jár, nem beszél, nem szobatiszta, és nem eszik egyedül, mert még nem érett rá, akkor miért nem vagy képes elfogadni, hogy arra is meg kell érnie az idegrendszerének, hogy átaludja az éjszakát??
Megteheted, hogy éjjel nem reagálsz rá, nem adsz neki enni, hadd sírja álomba magát. És ezzel eléred, hogy egy idő után már nem sír. Rájön, hogy minek, mert az anyja úgyis tojik a fejére. Ugye nem ezt akarod?
Babám 5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, viszont a fogzás igencsak bezavar. Most lesz 7 hónapos. Van, amikor nem hajlandó vacsizni, és éjjel ébred. Van, hogy mire megcsinálom a tápszert már elalszik.
Éhes még a drága. Majd átalussza az éjszakát. Nincs ezzel semmi baj. Az ismerős baba meg lehet átalussza már az éjszakát, de ti is biztos tudtok olyat, amit az a baba még nem. Ez nem verseny, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!