Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 17hós, húst, kenyere...

Kislányom 17hós, húst, kenyeret egyáltalán nem hajlandó enni, akkor sem ha beleturmixolom valamibe, szinte csak a gyümölcs meg a krémtúró. Más is van így? Mit csináltok, hogy egyen valamit? Én már teljesen el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy érted,hogy gyümölcs meg krémtúró? Mást nem is eszik? A kenyéren és a húson kívül még annyi kaja van, meg ezeket is lehet más formában adni.Vajas rúd, pogi, túróstáska,stb. Husit meg lehet pl.bolognai spagettibe adni, az én kislányom imádja. De adhatsz neki kölesgolyót is, nálunk nagy kedvenc.
2010. szept. 23. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kicsi napirendje? Ha elég éhes, szívesebben megeszi majd a főzeléket is.

Jó ötlet: próbáld ki az univer húsos gyümölcsös bébi ételeket, az enyém is azokat szereti!

2010. szept. 23. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Így van,nem hajlandó mást enni..néha még a leves,de ennyi..rendesen felállítottam egy napirendet,de mióta nem szopizik/1hónapja/,mindegy mivel próbálkozom.Már azt is kipróbáltam,h.több időt hagyok két evés között,de van,h.reggel7kor eszik pár falatot,és délután 2-3óráig semmit,próbáltam én mindent.amiket írtatok is,de hiába.
2010. szept. 23. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
És amikor még szopizott miket evett? Azokat se eszi meg? Tejpép esetleg? Abban még vitamin is van.
2010. szept. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!