Van itt olyan, aki nem akar második babát?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor miért nem?
Nekem van egy kisfiam, három éves, dacos, öntörvényű, hisztis, nem könnyű vele. Nem hangzik jól, de nem igazán csinált kedvet a kistesóhoz. A fêrjem szeretne még egyet, de én úgy érzem képtelen vagyok ezt még egyszer végigcsinálni. Lassan ovis, most már kicsit könnyebb vele, lassan elkezdhetnék végre egy kicsit magammal is foglalkozni, dolgozni, sportolni, társaságba járni, nem akarok pont most újra évekre otthon ragadni. Őszintén, elegem van picit a háziasszony, takarítónő, szakácsnő szerepből, hogy minden rám marad. Szeretem a kismanómat, imádom, a legjobb dolog ami történt az életemben az ő, de mégsem vagyok kész újra szülni.
Más is van így, vagy valami gá van velem?
2016. jan. 7. 14:13
21/26 anonim válasza:
14-es valaszolo, nalunk pont ilyen tobbemberes baba volt, ahogy irtam is,betegsege is kiderult 2 evesen. Bar nagyon kivoltam,allitottam h soha tobbet,de.megis. bar lesz legalabb 4 ev korkulonbseg, ugy nez ki.
22/26 anonim válasza:
Nekem sem idegrendszerem ,sem türelmem ,se kedvem nincs egy újabb babához.Szép korszak ez ,de nekem egyszer elég.Itt már többen leírták ;hogy miért ,nem ismétlem.Minden tiszteletem a nagycsaládosoké ,örülök ha ilyet látok a környezetemben ,de ez nem az én világom.Te se stresszeld ezen magad ,ha lesz lesz ha nem nem.
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Egy kicsit megnyugtattatok! :)
2016. jan. 7. 21:24
24/26 anonim válasza:
20-as vagyok, pacsi a lepontozásért, cukik vagytok:)
25/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le, szerintem érthető, hogy így nem mersz újra belevágni! És köszönöm, hogy írtál! :)
2016. jan. 7. 22:53
26/26 anonim válasza:
Fölösleges önzőség miatt aggódni. Bizonyos fokú önzőség kell a boldogsághoz. Sokkal jobb, ha "önző módon" magaddal is foglalkozol, mint hogy mártírként, vmi fura megfelelési kényszer miatt bevállalsz még egy gyereket. Én azt valom - boldog szülő, boldog gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!