Lesz baja a baba popsijának, hogy ha nagyon ritkán egy órát kaki van a pelusban és nem veszem ki?
Két hónapos a fiunk. Egy órája ébredt enni, a férjem aranyos volt, megetette. Viszont nem vette észre,hogy bekakilt, hanem visszatette.
Most hallottam,hogy nyekeg a kicsi, bementem visszaadni a cumit és éreztem,hogy kakis. Mondta a férjem,hogy ő azt hitte,hogy durizott. Szerintem fáradságában nem is figyelte jobban.
Most nem látom pirosnak a fenekét, jó alaposan bekentem. De a férjemet ismerve,lehet,hogy elő fog még ilyen fordulni valamikor.
Ilyenkor azért ugye nem lesz nagy baja?
Egy-egy alkalomtól nyilván nem lesz baja, mosd meg és kend be popsikrémmel.
Amúgy szerintem ez is gyerekfüggő, az én kislányom, ha bekakil 1- olyan büdi, hogy nem lehet nem észre venni, 2- addig sír, amíg tisztába nem teszem, szóval őt nem lehetne visszatenni aludni, ha kakiban van. :)
Nálunk mondjuk a férjem, ha érzi a kicsin, hogy büdös, mindig megnézi, hogy nem kakis-e, ez szerintem nem fáradtság kérdése.
Szóval egy alkalomból nincs gond, de azért inkább ne hadjátok kakiban, nemcsak a fenekét csípheti ki, komoly fertőzést is kaphat.
Köszi!
De valóban,ha jobban belegondolok, azért adódhat úgy,hogy valaki nem tudja kiszedni a kakit egyből.
Barátnőm minden hétvégén 200 km-ert autózik autópályán a féléves babájával. Pont az előbb mondta,hogy nincs az az Isten, amiért autópályán megállna pelust cserélni. Akkor inkább másfél órát maradjon benne a gyerek.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!