3,5 hónapos baba, imádja a játékait, mosolyog egytôl egyig mindegyikre, elvan teljesen játék közben, de az emberekre, köztünk ránk is nagyon ritkán mosolyog, ez szerintetek változni fog?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 09:23
1/4 anonim válasza:
Persze! Az majd a következő lépés. De azért figyeld!
2/4 anonim válasza:
Bocs, első vagyok, utánaolvastam, 3 hónapos kort írják, hogy ha nem mosolyog vissza, akkor érdemes megmutatni szakembernek. De azt írtad, mosolyog, csak ritkán, tehát szerintem nincs gond, de kérj tanácsot védőnőtől, vagy bármilyen szakembertől!
3/4 anonim válasza:
Az én kislányom igaz még csak 2,5hónapos, de ő meg inkább csak ránk mosolyog és ritkán a játékokra. De nem is tudtam,h ilyenekkel is foglalkozni kell. Sajnos a mi védőnőnk fiatalabb nálam, se gyereke, se tapasztalata, így sokra nem megyünk vele
4/4 anonim válasza:
A 3 hónapos státuszon erre elvileg rá is kérdeznek, hogy arcra mosolyog-e a baba.
Szerintem említsd meg azért a védőnőnek, de ne ijedj meg, mert minden baba más, és máshogy fejlődik. Lehet hogy mondjuk jövő héten már rátok is fog mosolyogni gyakran, nem csak a játékokra.
De azért én biztos ami biztos megemlíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!