Lesz baja a baba popsijának, hogy ha nagyon ritkán egy órát kaki van a pelusban és nem veszem ki?
Két hónapos a fiunk. Egy órája ébredt enni, a férjem aranyos volt, megetette. Viszont nem vette észre,hogy bekakilt, hanem visszatette.
Most hallottam,hogy nyekeg a kicsi, bementem visszaadni a cumit és éreztem,hogy kakis. Mondta a férjem,hogy ő azt hitte,hogy durizott. Szerintem fáradságában nem is figyelte jobban.
Most nem látom pirosnak a fenekét, jó alaposan bekentem. De a férjemet ismerve,lehet,hogy elő fog még ilyen fordulni valamikor.
Ilyenkor azért ugye nem lesz nagy baja?
Ugyan mar!!
Mi baja lenne, most oszinten??!
Az elso hozzaszolo sem normalis ...
Nekunk siman van hogy fel ejjelt is a kakis pelusban fekszik, mert ejjel pl eves utan bekakil en meg csak reggel 9 kor veszem eszre.
Nincs ebben semmi.
Max kicsipi a feneket.
Úristen!
Szerinted még senkivel sem fordult elő, hogy véletlenül, fáradtan nem vette észre,hogy bekakilt az egyébként tápszeres, szorulásos gyereke.
Azért a felelőtlenség nem hiszem,hogy itt kezdődik!
De azért köszi.
nekem nem egyszer elő fordult már hogy hozom haza a böliből és a kaki konkrétan már oda van száradva a fenekére ki tudja mióta nem tették ott tisztába.Nem szokta kicsípni se a popsiját, pedig neki érzékeny a bőre.vagy gondolj bele ha mondjuk hosszabb útra mentek miközben nem tudod tisztába tenni.... vannak ilyen helyzetek ettől senki nem lesz " felelőtlen"
kend neki krémmel és ennyi.
En nem szivesen fekudnek fel napot a sajat kakimban, es biztos az sem esnel jol ha meg ki is csipne...
De ha igy is tortenne majd meg gyogyulna!
Na puff, most igy jartatok, ez legyen a legnagyobb problema! ;)
Boldog karàcsonyt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!