Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van köztetek olyan anyuka...

Van köztetek olyan anyuka akinek a babája 1 évesen még semmit se csinált? Egyik ismerősöm babája 1 éves, és még nem kúszik, nem mászik, megfordulni is csak nagyon nagyon ritkán szokott. Mire utalhat ez?

Figyelt kérdés

2014. szept. 14. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

orvoshoz kéne elvinni szerintem hogy ez kiderüljön.

Az unokatesóm gyereke 1 éves kora után kezdett el mászni és másfél éves volt mire elindult.

2014. szept. 14. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kolléganőm babája is már majdnem másfél éves volt, mire "megmozdult". Addig csak ült meg feküdt, de neurológusok nem találtak nála semmi komolyabb bajt. Gyógytornára jártak, de igazából másfél éves kora után kezdett el "mindent" csinálni. Most 10 éves, egészséges :)
2014. szept. 14. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Kissé lassú... De én még nem láttam olyan 2 évest aki ezeket ne csinálta volna... Nyugi
2014. szept. 14. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még olyan 1 évest se láttam, aki ne csinálta volna... Az hogy valamit csak ritkán szokott, az nem baj. Viszont ha se nem kúszik, se nem mászik, az utalhat mozgásszervi vagy neurológiai problémára is. Szakorvos tudja megállapítani, hogy szükség van-e fejlesztésre.
2014. szept. 14. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekorvos bajnak érzi, el fogja küldeni a neurológiára.

Gondolom azért csinál dolgokat az a baba, amiből arra következtetnek, hogy csak azért nem kúszik mászik, mert nem akar, lusta stb.

Ha megfordul ritkán, akkor képes rá, akkor azzal nincs gond.

2014. szept. 14. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! :) Az én kislányomnak múlt héten volt a szülinapja, egészen a szülinapja előtti 2 napig nem csinált semmit, tök ideges voltam..aztán a szülinapja előtt 2 nappal kúszott-mászott..eltelt egy hét felállt és már lépeget a bútor mentén! szerintem csak lusta a babád!
2014. szept. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!