Ügyetlennek, bénának érzem magam. Ez mikor múlik el? Nálatok volt ilyen?
2 hetes a fiunk. Nincs vele gond, nem az a fajta baba, aki egész nap sír és az emberből zombi lesz mellette. Sőt, éjszaka csak egyszer kel, azt is hajnal 4-5 körül, majd alszik reggel 9-ig. A császáros sebem sem akadályoz semmiben. A párom is segít, ő kel fel hozzá éjszaka, este is ő teszi rendbe a babit.
Mégis úgy érzem, hogy ez az egész nem megy nekem... Néha teljesen bénának érzem magam.
Van 3 család, akik a legjobb barátaink, mindenhol van kisbaba, kisgyerek, így társaságom is van, naponta találkozunk a csajokkal, plusz a gyerekek is jönnek, egy este volt, mikor "csajbuli" volt.
Látom rajtuk, hogy mennyire lazán kezelnek mindent, nem zavarja őket, ha elkezd sírni valamelyik gyerek, nem idegeskednek. Ma volt az első napunk itthon a barátom nélkül és tiszta ideg voltam... Féltem, hogy valamit elrontok, nem fogok rájönni, mi a baj. Szerencsére nem történt semmi, de én megőrülök, ha mostantól így fognak telni a napjaink. Komolyan, mikor délután hazajött a párom, én még úgy nem örültem neki soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!