Bénának, butának érzem magam, nem sikerült semmi. Hogy nyugodjak meg?
Nem sikerült a nyelvvizsgám, nem sikerült a felvételi alkalmassági vizsgám, és ezek miatt nem fogok bejutni egyetemre sem.
Egyszerre jött minden...
A szüleim kidobtak egy csomó pénzt az ablakon és most úgy érzem, csalódtak bennem.
Mihez kezdjek most?
L
Nekem se lett meg elsőre a nyelvvizsgám, pedig nem vagyok buta egyáltalán. Nem ettől függ.
Csak olyan egyetemre jelentkeztél, ahova kell alkalmassági?
Ha igen, mehet OKJ-re, vagy halaszthatsz egy évet, ami alatt tanulhatsz, dolgozhatsz, utazhatsz, bármit. Előtted az élet, ne szomorkodj!
köszi szépen az eddigi válaszokat :)
jelentkeztem olyanra is, ahova nem kell alkalmassági, de a nyelvvizsga bukásom miatt nem lesz elég pontom hozzá.
Igen...ez egy hosszú dolog lesz de biztosan beválik!Próbáld ki magad más nyelvben addig ameddig meg nem találod a "hozzád illő" nyelvet.Utána ha már lesz egy nyelvvizsgád, akkor már könyebben tanulsz meg más nyelveken is!Kettő nyelvvizsgával felvesznek szerintem!
Ja és ha esetleg szeretsz olvasni vegyél egy angol nyelvű könyvet először olvasd ki magyarul aztán pedig azon a nyelven amit tanulsz és azzal gyakorlod a kiejtést is, az olvasást is más nyelven és lefoglal.Meglátod sokkal könnyebb lesz!Amúgy rengetek könyvesboltban lehet ilyesmi könyveket kapni! :) Remélem segítek
előző vagyok *olyan nyelvű könyvet amilyen nyelven tanulsz.
Előbb azt írtam, hogy angol nyelvűt de nem hanem amilyen nyelven tanulsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!