Lányok, nektek hogy sikerült elfogadni a külsőtöket?
köszi, belőled aztán árad az önbizalom :D amúgy azért lenne jó, ha túljutnék ezen, mert sokkal jobb, ha magamnak (is) tetszem... ezzel végül is neki is "jót" teszek...
: )
Ne másokhoz hasonlíts magad. Ne másoktól várd, hogy megnövelik az önbizalmad. Fogadd el magad, szeresd magad úgy ahogy vagy.
Nekem úgy sikerült, hogy egy nap úgy döntöttem leszarom mások véleményét, nem érdekel kinek tetszek, kinek nem. Amíg én jól érzem magam, miért érdekelne más mennyire lát szépnek, csinosnak?
Kövérkés gyerek voltam és kamaszként is elég dundika. Ezért elég sok kritikát kaptam. Pici mellem van most is, középsuliban semekkora sem volt. Ezt is cikizték. Mióta nem érdekel ki mit mond, gondol, csak dicséretet kapok. Na jó, szebb is lettem és csinosabb. De szerintem nagyon jót tett a kisugárzásomnak az önbizalom és ettől lettem vonzóbb.
Mintha én írtam volna annyi különbséggel hogy nekem nincs barátom :D
Mondjuk ilyen kinézettel...hogy várhatnám el, hogy legyen? :'/
Hidd el, én is utálom magam, a kinézetem, egyszerűen mindent ami én vagyok..és nem tudom magam sehogy sem elfogadni...:c
Szerintem se hasonlítsd magad másokhoz! A barátod téged választott, ennél kell nagyobb "dicséret"?! :D
Nekem is sötét hajam van, kiskoromban én sem szerettem. Most azonban már szeretem, rengetegen irigylik is a színét. :)
Ha mindenképp változtatni akarsz a színén, akkor viszont nagyon érdemes jól megválasztani a színt!! Mindenképp olyat válassz (fodrászod segít), ami illik a bőröd és szemed színéhez! De ne feledd, általában mindenkinek az a szín áll a legjobban, ami adatott. :)
Gondolom sokan mondták már, de tényleg elhiheted, hogy 155 cm-hez a 45 kg nemhogy sok, inkább már kevés, szóval max tornázz, hogy formázd az alakod, de NE fogyózz semmiképp! Nincs rá szükség! :) Szerintem ilyen alkattal és sötét hajjal abszolút magabiztos lehetsz! :) Hajrááá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!