Az emberek képtelenek szertni, és elégedetten elfogadni a másikat, de miért ha mindenki magányos, szeretetreéhes?
Köszönöm a válaszokat,és az építő véleményeket!:)
Akik kötöszködni,unatkozni,elemzni jöttek nagyítóval keresik az ékezeteket kérem ne szóljanak hozzá!
Természetesen nem kell elfogadni mindent...de én nem is azt írtam hogy a tulajdonságokat,rossz szokásokat vagy eltérő gondolkodást,hanem egymást ...a rossz negatív,lehúzó tulajdonságot meg kell változtatni!!
De egymást folyton megpecsételni..olyandolgokban munt pl a súly,a külső..örökösen elítélni,véleményt aggatni ,gondot generálni,mert nagyon sokan teszik...az nem szeretet,hanem eltiprás,önigazolás...a másik önbizalmának az eltiprása nem önbizalom fejlesztés!!
Mindenki olyan nagyra tartja magát a másiknál,és csodálkounk hogy magányosok vagyunk!!
Minden embernek van egy társ(pár) ideálja,akit az igényei,tulajdonságai alapján meg tud szeretni.
Én úgy veszem észre,hogy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő társat,mert nehéz az összepárosulás a tulajdonságeltérések miatt.
Baráti értelemben is valami hasonló a helyzet,de nyilván más az érzelmi kategória.
Egyébként a nen elfogadás generálódik...én nem tudom elfogadni,hogy meg sem próbálják egymást elfogadni az emberek,csél csap indokokkal..kritikus szemlélettel...tudom hogy vannak gondok emberekkel,de amikor olyan gondokat gyártanak ami nem az és nem csökkentik,hanem csak hozzátesznek és egyre elkeseredettebben probál megfelelni mindenki..az szomorú!!
Köszönöm az eddigi válaszokat..örülök,hogy találkozok még ellenpéldákkal...azt hittem nem lesznek!!:)
Egy cigányt is ellehet fogadni,ha nen lop!!
Ismerek tanult becsületes jó szituáltakat akikben több a szeretet..a lopás bűn,törvénytelen,azt ítélem el amit tesz...nem azt hogy néz ki!!
5-ös vagyok.
Úgy veszem észre,hogy kezd buborékosodni a helyzet.
Én inkább mennék...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!