Játszótéri íratlan szabályokról mesélnétek nekem, hogyan van nálatok? Bénának érzem magam a játszótéren ez ügyben.
Ahová mi járunk a lányommal(2éves),ott mindenki játszhat mindenkiével. Nagyjából már ismerjük egymást,persze mindig jönnek "újak". A lányom is rögtön letámadja ha neki tetsző játékot lát. Sokszor még észbe sem kaptam már "elcsórt" egy labdát,de utána mindig megkérdezem játszhat e vele,nem baj hogy elvette?! Az anyukák meg általában mondják a saját gyereküknek,hogy had nézze már meg,had játsszon vele,szóval nincs gond.
A homokozóban meg főleg játszik mindenki mindenki játékával!
Engem soha nem zavart ha játszanak a lányom játékaival. Ha ő elvesz valakitől valamit,én felajánlok helyette mást a másik gyereknek,és általában béke van. Szerencsére a lányom nem egy "irigy" természetű.
Ne érezd magad kellemetlenül ha a kisfiad,megnézi/elveszi más játékát,a legtöbb gyerek ezt csinálja! Olyankor kérdezd meg nem e baj,játszhat e vele. Szerintem nem fogsz negatív választ kapni,esetleg ha a gyerek nagyon tiltakozik.
Én a fiamnak soha nem engedtem/engedem, hogy "gazdátlan" játékot elvegyen. Előtte mindig kiderítjük, hogy kié. Ha ez nem sikerül, akkor azzal a dologgal nem engedem, hogy játszon.
Ha a mi játékunkkal játszik valaki, nem nézek rá csúnyán :) nem zavar. Csak az én gyerekem ne szokja meg, hogy bármit bárhol (azaz játszótéren) használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!