Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom (sajnos tápszeres)...

Kislányom (sajnos tápszeres) 20. hetes és holnap kezdem a hozzátáplálást almalével. Mivel adjam? Kanállal, vagy pohárból?

Figyelt kérdés
És ha pohárból adom akkor milyenből? Csőrös itató vagy sima pohár? És nem fog fuldokolni ha pohárból itatom? Tudom butaságokat kérdezek, de a férjemen kívül nincs senkim így csak itt tőletek és néhány kismama ismerőstől tudok infokat kérni.
2008. szept. 14. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod a sima poharat is. A babák, még az újszülöttek is meglepően jól tudnak pohárból inni. Persze ha a cumisüveghez van szokva, esetleg nem fog neki rögtön menni, és először az anyuka is ügyetlen, tapasztalatlan. Próbálkozni kell, nekünk kb. egy hétig tartott, amíg rájöttünk a helyes módszerre.
2008. szept. 14. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kiskanállal kezdeném úgyis először csak pár kortyot kell neki adni próbaképp.

Aztán jöhet a sima pohár, (a pereme kifele álljon), ügyesen fog inni belőle:-)

2008. szept. 14. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. És hol vehetek ilyen kifelé görbülő peremű poharat?
2008. szept. 14. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz körül a bababoltokban. Szokott lenni. Vagy jó a régebbi fajtájú kávéspohár is, az is ilyen.
2008. szept. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!