Létezik, hogy 5hós kislányom egyik tápot sem eszi meg, nem izlik neki? Nem tudom mi lesz, lassan kezdenénk a hozzátáplálást, de az nem lesz elég neki a tejem meg fogytán. Mit lehet tenni?
Nem kell mindenáron a tápszer...
Ha meg hozzátáplálsz, akkor már eleve kevesebbet fog szopni, így lesz majd olyan is hogy úgy be lesz durranva a melled, hogy csodálkozni fogsz.
Ha nem eszi meg a tápszert, adhatsz tejpépet vagy sinlacot is, mindegyik pótolja az ásványi anyagokat és vitaminokat, amik az anyatejben is benne vannak.
Forralt tej 5 hósan?? Jesszus! Ki vagy te? Nár olvastam ma egy hasonló választ! habarást 6 hósnak, meg hogy nem kell mixelni, mert elrágja a 6 hós. Az is te voltál?
Következmények nélkül könnyen írsz ilyet! És ha valaki tényleg elhiszi és kipróbálja a gyerekén??
tegnap 22:35
A habarás tejjel készül alapból. Azért nem vezetjük be
A glutént úgy tudod bevezetni,ohgy meghinted liszttel a főzelékeit, illetve önmagával habarod.
De ált ahogy a jó nép érti az tejjel, tejföllel készül ( a habarás)
szerinted mikor még nem létezett tápszer te mit adtak a gyerekeknek ha az édesanyának nem volt teje???forralt tejet bizony..Dobozos 2,5% tejet forralsz 5 percig,kihűtöd,átszűröd és kész!Ez nem tehéntej,ettől nem lesz baja..az enyém is ezt itta,és láááám semmi baja,sőt jóllakott vele,egészséges mint a makk,most 2,5 éves.
A másik meg,hogy nem kellett súlyos 10 ezreket tápszerre költeni.Már bocs,de én nem "könyvből nevelt"anyuka vagyok...
és nem kell ilyeneket írni hogy"és ha valaki kipróbálja a babáján??"mit gondolsz te rólam komolyan mondom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!