Nem baj, hogy nincs meg nélkülem fél percre sem a 2.5 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok miatta semmit csinálni! Idáig úgy elvolt ha egy légtérbe voltunk de pár napja már csak kézben van el, az is csak az enyèmben! Ha leteszem kiabál( mert ez nem sírás)! Főzni sem tudok mert ha bele teszem a pihenőszékbe és oda hozom a konyhába akkor sem marad!:(
Mit tegyek, hogy ne rontsam el? Vagy már megtettem?
2015. dec. 1. 21:45
11/14 anonim válasza:
Nem értem, akkor ezek szerint 2,5 hónaposan napközben nem alszik semmit? Mert ez igenis baj, lehet ki van merülve, azért sír.
Valami megoldást én keresnék a problémára, fáj a hasa, fáradt esetleg. Egyébként meg nem lesz semmi baja, ha nem rohansz oda minden nyekkenésre, beszélj hozzá, aztán, ha épp befejezted az aktuális tevékenységed felveszed.
12/14 A kérdező kommentje:
De alszik csak akkor sétálni vagyunk! Ha úton vagyunk akár 3 órát is alszik! Ma sokkal jobb napja volt!;)
2015. dec. 2. 20:43
13/14 anonim válasza:
8 hónapig lógott rajtam a kismajmom. Szerintem ez természetes és akkor kell megváltoznia fokozatosan, amikor már tud kúszni-mászni. Ha újra kezdeném, lenne egy hordozókendőm, mert tény és való, fél évig nem tudtam főzni és WC-re menni is luxus volt. Az őserdőben a biztos halál egy ilyen picinek, ha az anya egy percre is magára hagyja, innen ered az, hogy mennyire meg tudnak rémülni.
14/14 anonim válasza:
nekem a 4 hónapos babám szuperül elvan magában, volt hogy 2 órát elnézelődött teljesen egyedül. DE egyszercsak, egyik napról a másikra teljesen eldurvult a helyzet. ugyanezt csinálta mint a tied, egész nap üvöltözött. nem lehetett letenni, vergődött. az első napokban nem is nagyon tettem le, de aztán kb a 3. ilyen nap után inkább letettem és erőnek erejével "lefoglaltam". mutogattam neki a dolgokat, próbáltam rábírni hogy elszórakozzon legalább egy-két percet is. és 1-1,5 nap után minden visszatért a normál kerékvágásba. azt mondjuk hozzátenném hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ennek köszönhetően. simán lehet hogy egyszerűen valami baja volt, rossz napjai voltak és elmúltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!