Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj, hogy nincs meg...

Nem baj, hogy nincs meg nélkülem fél percre sem a 2.5 hónapos babám?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok miatta semmit csinálni! Idáig úgy elvolt ha egy légtérbe voltunk de pár napja már csak kézben van el, az is csak az enyèmben! Ha leteszem kiabál( mert ez nem sírás)! Főzni sem tudok mert ha bele teszem a pihenőszékbe és oda hozom a konyhába akkor sem marad!:(

Mit tegyek, hogy ne rontsam el? Vagy már megtettem?

2015. dec. 1. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Állítólag kinövik...Persze,de mikor?A kismadarak se maguktól hagyják el a fészket.Tedd le,hagy mondja,mert ez nem állapot!
2015. dec. 1. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
bakker 2,5 honapos :) a lanyom egy tunemeny fel napokat eljatszik egyedul, a pihenoszekben egy 3 fogasos menut is siman meglehetett mellette fozni na de nem 2,5 hosan hanem 4-5 hosan amikor mar van annyi "ertelme" hogy letudja magat kotni....nagyon fiatal még a babád az nem baj ha nem rohansz felvenni es szoktatod az egyedullethez de 2,5 honaposan még az en lanyom se volt el 5 percnel tovabb egyedul :) minden nap ugyanabban az idopontban legyen egyedul, eloszor csak 2-szer 5 percet aztan 3*5 percet aztan pl 2*10 percet srb igy noveld hetrol hetre, ezt fokozatosan kel csinalni es ne uljon csak mint egy zsak liszt hanem enekelj neki, mondokazz, rakd korbe erdekes dolgokkal: kulcsal, dobozkaval, kanallal szoval amivel le tudja magat kotni....2,5 honaposan még fogalma sincs mit lehet egyedul csinalni...fogni sem tud még targyakat, az eles latasa kb 1 meter....
2015. dec. 1. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
es a "megtanutani egyedul lenni" az nem azt jelenti hogy leteszed es hagyod nyekeregnu hanem valoban megtanitod egyedul jatszani...de egy 2,5 honapos még nem jatszij egyedul mint irtam szinte meg nyulni se nyul a trgyakert...es tenyleg kinovik ezt, a lanyom 4 hobaposan mar fel irakat el volt a pihenoben. o roasz alvo volt 2*30 percet aludt nap kozben...most gondold el a maradek 10 oraban a kezemben volt meg a cicimen mert o sem volt el ennyi idosen....es még sem lett elrontva nagyon ugyesen el van egyedul...setaljatok sokat..majd biztos mondjak a hordozo kendot na azt nem tartom jonak mert akkor az egyetlen dolgot amt legalabb most onalloan csinal -az alvast - is rajtad fogja csinalni tehat a maradek onallosagat is kiölöd ha fellkotod magadra...inkabb kerd meg nagyit vagy apat h segitsen amiben tud vagy vegezd a hazimunkat mikor alszik.
2015. dec. 1. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen egy pici baba, idővel javul, kinek mikor, nálunk kb másfél évesen lett jobb. Én a főzést leépítettem az életünkből bizonytalan időre.
2015. dec. 1. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem baj lenne, ha nem lenne el egyedül.

De nekem van egy nagyobb is, aki elveszi a babázásra szánható időm 90%-át. A kicsi szerencsére elfogadta, tök jól elvan, ameddig nem éhes, de az 10p, aztán alszik, vagy gügyög/nézelődik tovább. Ha neked nem gond, akkor ne tedd le, de nekem nem volt nagyon választásom, újszülött kora óta hasal és úgy kijön puki bufi, kényelmesen tud nézelődni, aludni nélkülem is.

2015. dec. 1. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
*3 hónapos lesz.
2015. dec. 1. 22:40
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
De baj. 2,5 perc alatt nem lehet normálisan fürdeni, enni, hajat mosni, vécére menni sem. Ha kiabál, hát kiabál, inkább kiabáljon, mint hogy te betojsz, vagy leég az ebéd.
2015. dec. 1. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem ennyi idösen még elvolt ,de most fél éves és ezt csinálja.Hiába tud kúszni ,forogni ,tárgyakat megfogni ,minden két percig érdekes utána üvölt értem.Az egyetlen javaslatom ,hogy kösd magadra hordozókendövel ,abban el is tud aludni.Jobbat nem tudok ,majd az idö oldja meg.Nekem nem megy ez a hagyom sírni dolog ,próbáltam egy két ingerültebb pillanatomban ,de a végén már vörös volt a feje és fulladozott.Tehát megsajnáltam ,így ez nálam nem opció.
2015. dec. 1. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Én a kisebbikkel hordozókendőztem, tök jó volt, a lakás sem szaladt, a gyerem is csendben volt, és a nagyobbikkal is tudtam foglalkozni. Vagy végeztem a házimunkát, amikor aludt, ennyi idősen azért még sokat alszanak. A sírni hagyásnak pedig nem vagyok a híve, de két perctől, amíg elmész vécére vagy megkevered a rántást, semmi baja nem lesz.
2015. dec. 1. 23:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor bízom benne,hogy elmúlik ez az állapot! Pedig körül van vége mindig játékokkal, szoktam főzés közben is pl énekelni neki, de már gyerekeknek való zenét is szoktunk hallgatni, mégis ha magára hagyom nem érdekli onnantól kezdve semmi. Azt én sem hagyom, hogy sírjon!
2015. dec. 2. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!