Középfülgyülladás! Fülmelegitős sapka! Nem szurták fel neki, de nagyon féltem! Mivel segítsem hogy legalább az éjszakánk jó legyen? Most nem nagyon van el nélkülem! 6 hónapos
Szia!
Hát én is ilyen fülfájós voltam meg vagyok is:S
Régen nekem a só mindig bevált, ahogy a kedves elő válaszoló írta. Kb 2 éve volt újabb gyulladásom,akkro a doki fülcseppet írt fel,ami fülbe cseppentve zselés állagú lett és úgy szívódott fel,hogy közben melegítette.Na azt nem tudom,hogy ezt gyerekeknek is lehet e,de szerintem erre kérdezz rá ha viszed orvoshoz,mer nekem 1 nap után elmúlt minden fájdalom!!! Egy áldás volt=)
ha tudasz kérni kölcsön valakitől Bioptron lámpát, akkor alvás közben 2-3 csipogásig lámpázd meg a fülét. Vigyázz, hogy nem legyen láza, mert akkor nem szabad használni! Nekem nagyon bevállt, igaz nem azonnal, hanem 2-3 nap és persze ez csak kiegészítés az eddig leírtakon kívül. Jobbulást!
Ja és ha nem múlik, vagy vissazjön: Dr. Somi Ildikót javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!