Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire lesz másabb egy fiú...

Mennyire lesz másabb egy fiú baba mint egy kislány?

Figyelt kérdés
Van mar egy 4 eves lanyom, 3 heten belul jon a kisocsi. :)
2015. nov. 30. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki kukija lesz.
2015. nov. 30. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 30. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Maximum a pelenkázás technikája más kicsit, illetve a fitymával kell majd foglalkozni.

Amikor nem tudtuk még a gyerek nemét, én mondtam, hogy ha fiú lesz, a későbbi problémák megelőzéseképpen születés után körülmetéltetjük (férjemnek és sok haverjának is problémája volt fitymaszűkülettel, tiniként vagy kisfiúként meg a kínok kínja volt nekik bármi, amivel az orvos segíteni próbált).

Végül lány lett, így okafogyottá vált a dolog. De ha valaha fiam lesz, akkor pár naposan lecsípik neki és kész.

2015. nov. 30. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Normálisan kell tisztítani neki, meg foglalkozni vele, és akkor nem lesz probléma.

2,5 éves a fiam, semmi gond a fitymájával, gond nélkül hátra lehet húzni a bőrt. Csak ezért totál felesleges körbemetélni.

Kérdező: mire vagy konkrétan kíváncsi? Mert a pelenkázáson kívül én sem tudom, miben lenne másabb.

2015. nov. 30. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 1 lányom és 1 fiam van.

Igen, nagyban annyiban lesz más, h neki kukija lesz. Szóval pelusozásnál figyelni kell, h lefelé álljon, kben kifolyik majd a pisi a pelusból.

2015. nov. 30. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért lesz más, mert ő egy másik ember :)

Két fiam van, totál különbözőek. Mondjuk a pelenkázás biztos más technikát igényel.

A különböző nem inkább majd nagyobb korban lesz észrevehető. Például fiús-lányos játékok... de ez sem feltétlenül lesz így. Ismerek olyan kislányt, aki sosem babázik, csak rajzol, autózik, imádja a focit.

Szóval babakorban nincs jelentős különbség :)

2015. nov. 30. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Lenyegebben irtatok mindent ami erdekelt. :)
2015. nov. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!