Mennyire lesz másabb egy fiú baba mint egy kislány?
Maximum a pelenkázás technikája más kicsit, illetve a fitymával kell majd foglalkozni.
Amikor nem tudtuk még a gyerek nemét, én mondtam, hogy ha fiú lesz, a későbbi problémák megelőzéseképpen születés után körülmetéltetjük (férjemnek és sok haverjának is problémája volt fitymaszűkülettel, tiniként vagy kisfiúként meg a kínok kínja volt nekik bármi, amivel az orvos segíteni próbált).
Végül lány lett, így okafogyottá vált a dolog. De ha valaha fiam lesz, akkor pár naposan lecsípik neki és kész.
Normálisan kell tisztítani neki, meg foglalkozni vele, és akkor nem lesz probléma.
2,5 éves a fiam, semmi gond a fitymájával, gond nélkül hátra lehet húzni a bőrt. Csak ezért totál felesleges körbemetélni.
Kérdező: mire vagy konkrétan kíváncsi? Mert a pelenkázáson kívül én sem tudom, miben lenne másabb.
Nekem is 1 lányom és 1 fiam van.
Igen, nagyban annyiban lesz más, h neki kukija lesz. Szóval pelusozásnál figyelni kell, h lefelé álljon, kben kifolyik majd a pisi a pelusból.
Azért lesz más, mert ő egy másik ember :)
Két fiam van, totál különbözőek. Mondjuk a pelenkázás biztos más technikát igényel.
A különböző nem inkább majd nagyobb korban lesz észrevehető. Például fiús-lányos játékok... de ez sem feltétlenül lesz így. Ismerek olyan kislányt, aki sosem babázik, csak rajzol, autózik, imádja a focit.
Szóval babakorban nincs jelentős különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!