Heléna, Miléna vagy csak simán Léna? Ti melyik nevet választanátok ezek közül?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Léna, de a férjemnek kevésbé. Neki "túl rövid" és szerinte ettől olyan, mintha csak egy becenév lenne. Ő javasolta a Heléna és a Miléna neveket, épp emiatt, és azt mondta, akkor nyugodtan becézhetném a lányunkat Lénának.
Ti mit gondoltok ezekről a nevekről? Melyik tetszene legjobban? Heléna, Miléna, vagy Léna?
Minden választ megköszönök! :)
2015. aug. 28. 19:51
1/19 anonim válasza:
Heléna tetszik. Azt választanám.
4/19 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó kompromisszum. A kettő közül a Heléna tetszik jobban.
6/19 anonim válasza:
Nagyon ötlete van a férjednek, így valóban mindkettőtök elégedett lehet a névválasztással. Nekem egy picit a Miléna jobban tetszik.
7/19 anonim válasza:
Léna önmagában nekem sem tetszik, Miléna kicsit szebb szerintem, mint a Heléna
8/19 anonim válasza:
A Léna a legszebb. Elfogult vagyok:)
10/19 anonim válasza:
Én a Lénára szavaznék, én is ezt akartam a kislányomnak, csak a vezetéknévvel nem lett volna annyira jó, ezért Alexandra lett! De szerintem a Léna tökéletes, szép, rövid, célravezető és még becézni is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!