Milyen ajándékot vigyünk babalátogatóba?
Az unokatesómnak nemrég született meg a kisbabája. Kb. 1 hónap múlva megyünk hozzájuk megnézni a picit. Úgy tudom, ilyenkor illik vinni valami kis ajándékot a babának. Na de mi legyen az? Tudtok írni pár ötletet? Olyat szeretnék ami tényleg hasznos, nem valami kacat, de nem is túl drága. Anyukák ti mit kaptatok/minek örültetek volna a legjobban?
Ui.: kislány a baba.
babaruha, pelus, tisztálkodási szerek, valami kis játék, anyukának virág, apukának bor.
mi ilyen ajándékokat szoktunk vinni, és ilyeneket is kaptunk vissza.
Ragoka, csorgo, babajatek, esetleg kis evőeszköz készlet, tanyerka ilyesmi. Babaruhabol eggyel nagyobbnak szerintem jobban orulnek a szülők, én legalabbis igen. Nevével hímzett textilpelus/torulkozo. Eloke is jo lehet. Pelenkatorta is szuper.
Szerintem amit ne az a cumisüveg es a cumi, mert lehet nem akarnak hasznalni vagy megvan a bevált marka.
Anyának csoki/virag, apának bor/pezsgo.
Én tisztálkodószert, pelust nem viszek, mert barátnőm babája pl. olyan 'kényes' volt, hogy csak 1 féle terméket bírt a bőre, minden más kiütötte.
Én Maugli márkájú bodykat szoktam venni. Magyar, jó minőség, és jópofa (ezeken lehet olyan vicces szövegeket olvasni)
A pelusokat összekötheted torta formába, én is mostanában olvastam, és még mellék lehet egyéb dolgokat, baba tisztálkodó szerek ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!