Babalátogatóba milyen ajándékot vigyünk?
Figyelt kérdés
Januárban születik sógornőmék kislánya, és tanácstalan vagyok mit vigyünk. Lehet hogy keresztszülők leszünk, de ez még nem biztos, még nem döntötték el. Tavaly a kislányom játszószőnyeget kapott tőlük, keresztszülei. 10000ft értékben segítenétek valami ötletes és hasznos ajándékot találni.2013. dec. 7. 21:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg őket, mire lenne a legnagyobb szükségük.
2/7 anonim válasza:
Nem nem vagyok annak a híve,hogy megkérdezzük nekem az nagyon furcsa.
Én pelenka tortát vinni, pelenka mindig kell.
3/7 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg, hogy mire van szükségük még a baba körül (ne legyen duplikátum) vagy milyen nagyobb felszereléshez járulhattok hozzá. Ha meg végképp nincs ötlet, vegyetek ajándékutalványt.
4/7 Jégtánc válasza:
Mi anno Brendonos vásárlási utalványt kaptunk ajándékba a sógornőméktől mert ők sem tudták hogy mit vegyenek.
5/7 anonim válasza:
Mivel neked is van kislànyod, tudnod kellene milyen dolgoknak örülnének. De irok néhàny dolgot, hátha segitek vele. Hálózsák, babatakaró ami maxi cosiba való, bélelt meleg kissapka, kesztyű, babaoverall, kéz-láblenyomat készitő, jó minőségű textilpelus ( mindenre használható) baba fotóalbum, rugdalózó, hosszú újjú body, meggymag párna, játék, baba törölköző, ágyneműhuzat garnitúra.
6/7 adriennjeni válasza:
A pelussal nem nyúlhatsz mellé, nekem 2és fél hónapos kislányom van, nagyon örültem, hogy a sok kiadás után van plusz pelusom. Ha egy mérettel nagyobb ruhát veszel annak is fognak örülni, nekem is jó, hogy egyel kevesebbet kell majd vennem. :) A pelus mellé vehetsz popsitörlőt, csörgőt stb. Attól függ mennyit szánsz rá! Én vettem magamnak Aventes kezdő cumisüvegszettet, jó ajándék az is, ha csak magában adod is. Ez 10000ft volt.
7/7 anonim válasza:
Mindenképpen kérdezd meg, minek örülnének, mert semmiből nem kell dupla,se bundazsákból, se ruhákból és fölösleges pakolgatni a sok cumisüveget is...persze a pelus, popsitörlő mindig jó ajándék, de akkor kérdezd meg, milyet használna, és vegyél nagyobb méretet. De az is lehet, hogy a pénznek örülnének, mert pl belepótolva egy szebb babakocsit vehetnének vagy ilyesmi. Ebben semmi ciki nincs, de az utalványt nem nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!