Milyen ajandekot vinnetek babalatogatoba? Tobbi lent.
Kérdés, hogy a tesó ugyan abban az évszakban született mint a nagytesó?
Nekem a nagyobbik öszi gyerek, a kicsi nyári. ìgy a hiába egynemüek, a kicsinek egy rakat új ruha kellett, mert a nagy elsö nyári ruhái 80-s méretüek voltak. Ugyan így a téliekböl is, mert a kicsinek meg a téliek lettek 80- méretüek.
Attól függ mennyire vagytok jóban. Én vásárlási utalványt vinnék rokonnak, jó barátnak. Ha nem olyan közeli az ismerős, akkor maradna a ruha és a játék, hiszen attól még hogy azonos nemű, neki is lehet saját holmija, játéka.
Ha tudod milyen márkájú és méretű pelust használnak a kicsinek, akkor az is jó ötlet, ha olyat viszel.
Pelenka,popsitörlő,textilpelus és hasonlók.
1-2 szebb ruhadarab ami csak is a kisebb babáé. (Én úgy gondolom,hogy azért mert azonos neműek ettől még lehetnek saját-saját holmijaik) Tehát játék,kis csörgő,rágóka...
Hozzánk az első 2-3 hónapban szinte mindenki hozott pelenkát, aminek bizony nagyon örültem, mert fogyott rendesen.
Emellett simán lehet valami kis csörgőt/rágókát és/vagy ruhát venni, hiszen attól, hogy örökölt a tesótól, kaphat újat (főleg, ha más évszakban születtek).
Még eszembe jutott, hogy lehet kapni többféle láblenyomat készítőt. Van amelyik olyan mint a gyurma, csak ki kell nyújtani belenyomják a baba lábát aztán megkeményedik, van dombornyomat készítő, ahol kiöntik gipsszel a lábnyomatot. Ez maradandó és ötletes ajándék.
Vagy pl. a meska oldalán lehet találni egyedi készítésű névtáblákat. Te találod ki, hogy mik legyenek rajta (mesefigurák, virágok, mindenféle mókás színes dolog..) és a baba neve. Felrakhatják a babaágy fölé vagy ha külön szobája van, akkor az ajtóra. Szerintem szép és kedves ajándék. Nem mindig csak a ruhában és a játékban kell gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!