Hogy oltozteted fel 2 honaposodat sétálni? Mikor sétáltok? Este is szoktatok?
Hosszú ujjú body+ rugdalózó (vastagabb plüss) +overál +vastag sapi +kesztyű és van nálam egy takaró, van mikor rá kell adni.
2-3 körül, amint felkel és eszik. Általában 1- másfél órát szoktunk kint lenni ha száraz az idő. Este nem viszem ki csak szellőztetni szoktam.
Body, harisnya, ruha, kardigán, overall.
Body, harisnya, farmer, hosszú ujjú felső, overall.
A rugdalózót mi pizsinek használjuk, abban nem igazán szoktunk sétálni indulni. Általában olyan 11 körül megyünk sétálni, meg délután 4-5 körül. Este is szoktunk, persze, hogyha valami programunk van.
Hosszú ujjú body, rugi, overál, pléd, és a mózesnek van egy ilyen takarója még pluszban. Vastag sapival.
Estefelé azért nem megyünk, mert négyéves a nagy, és ha este elmennénk sétálni, annyira felpörög,hogy alig bírom lerakni. Inkább 4 körül szoktunk még menni, amikor hazaér az oviból. Meg mi a kicsivel napközben.
Akkor jól oltoztetem én is, megnyugodtam :) Féltem, hogy alul van oltoztetve...
Köszönöm szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!