Tényleg annyira durva amit csináltam, igaza van anyósomnak?
Figyelt kérdés
Pelenkázás közben adtam egy puszit a kisfiam pelusára. Szóval nem a pelus alá, ilyen eszembe sem jutna, hanem a pelusra kívülről. Az anyósom ezen kiakadt és szóvá tette a férjemnek, aki csak röhög az egészen.
Ez tényleg annyira durva? Más nem csinál ilyet? Nem érzem betegesnek magam, és nem is gyakran csinálok ilyet, de valahogy most így jött...
2015. nov. 16. 10:54
11/14 anonim válasza:
Èn nem csak a pelust a babát is megpuszilom popsiját vagy a pocakját. Akkor rám mit mondana az anyosod. Nevess rajta te is.
12/14 anonim válasza:
Anyósod csak keresi amibe beleköthet. Férjed jól reagálta le, te is röhögj anyóson, aztán ha tovább csinálja a feszkót, akkor is férjed melléd fog állni, m látja h anyós minden hülyeségen fennakad.
Ja meg legközelebb add neki a gyereket pelenkázni, ha ott van, csinálja jobban:P
13/14 anonim válasza:
Én még a popsijára is adok a fiamnak puszit és még senki nem akadt ki a családban. Meg vagy áldva az anyósoddal.
14/14 anonim válasza:
Ha előre adtad akkor az nekem fura. Nem mondom, hogy szóvá tenném, de valahogy én pelenkán keresztül sem tudnék a gyerekem nemi szervére puszit adni. A popsijára csupaszon is adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!