Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ÚjAbban a vigasztalhatatlanul...

ÚjAbban a vigasztalhatatlanul síró bAbám a porszívó hangjára azonnal megnyugszikk. Durva ezt alkalmazni? Ilyenkor aludni nem akar.

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát elég durva napi 10-12 órán át a porszívó hangját hallgatni. Próbáld ki a rádiót inkább.
2015. jún. 21. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én végigpróbálnék néhány fehérzajos videót/weboldalt. Az én kedvencem a rainymood.com, itt egy picit viharos esőt hallasz végig. Ez mégis kicsit kellemesebb, mint a porszívó. Ha nem válik be, van még csomó minden máshol, pl. patak, erdő, tenger... Én tuti kipróbálnám.
2015. jún. 21. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált a fehér zaj, illetve az esti hasfájásnál mi hajszárítóval szoktuk melegíteni a hasát. A melegtől ellazult a hasa és tudott pukizni pár perc alatt, a hang meg megnyugtatta. Előtte este hattól éjfélig ment a harc a pukiért meg az alvásért. A hajszárítóval ez lerovidult öt-tíz percre. Sógornőm ajánlotta, aki kora-és újszülött babákkal foglalkozik. Nálunk, ha elaludt, utána le is lehetett kapcsolni. Nappal is sokszor aludt el arra, hogyporszívóztam, ha meg nem kellett takarítanom, akkor bekapcsoltam youTuben egy kis fehér zajt. Pár perc alatt elaludt. Aztán egyik napról a másikra már nem kellett, elég voltam én vagy az apja. Van, aki szerint hülyeség, minket a megbolondulástól mentett meg. Ezt csak az érzi át, akinek volt igazán hasfájós gyereke,.és nem.hatottak a csodacseppek, a teák, a masszázs, a másik tápszer, a ringatás, a kólikatartás és még sorolhatnám a sort, amiket kipróbáltunk, míg végre a sógornőm elárulta a titkot. Amúgy nem bírom, de ezért minden hülyeségét megbocsátottam neki.
2015. jún. 21. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém a telefonommal alszik, letöltöttem a White Noise appot, az többféle fehér zajt tud, beállítottam, hogy automatikusan kapcsoljon ki egy idő után, és alszik mint a bunda
2015. jún. 21. 11:21
 5/5 anonim válasza:
Èn mindig akkor aludtam a legjobban amikor anya takarított hangosan (prszívó meg ilyrn hangosabb dolgokkal) de amikor főzötg ès turmixolt valamiz akkor is elaludtam, nem volt velem mindjuk sok baj.
2015. júl. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!