Hogy mondjam meg anyósomnak, hogy ne jöjjön a babához?
Négy napja szültem, de folyamatosan jönni akar.
Én fáradt vagyok, a babával szeretnék lenni és egyenlőre egyedül is meg tudom oldani a dolgokat.
Anyósom nem segíteni jön csak a babát felkelteni és kézbe tartani.
Vaga hagyjam a férjemre, hogy ezt ő intézze el?
Én először szólnék a pátomnak h monfja meg neki h pihenni szeretnél és amúgy sem kell h mindennap jöjjön. Ha ez nem hat akkor magam mondanám meg h kiszeretném pihenni magam, heti 1x elég ha jön.
Mondjuk én nem engedném h kézbe tartsa, felkeltse az biztos.
Én sem hagytam. De míg kimentem a szobából addig ő kivette. Rá is szóltam, de nem igazán vette magára.
Köszönöm akkor rá hagyom a férjemre, hogy ezt intézze el ő.
egyszeruen nem ertem az embereket ,hogy miert nem tartjak tiszteletben ilyenkor az anyukat.miert nem kepesek kivarni azt a 6 hetet...
nyugodtan mondd meg!ha nem fogja fel nem kell beengedni:)nem szeretem ha valaki tapintatlan es eroszakos ,nem veszi eszre magat.
az en anyosom is ilyen.nem egyszer oda kellett hogy szoljak neki erelyesebben.persze nem ugy indult ,de ha szepen mondtam ,hogy ne ,mint ha a falnak beszelnek.azt hiszi csak keretem magam ,ha nem kerek a segitsegebol ,pedig ez nem igy van olyankor persze siras a vege a reszerol ,sajnalom mert nem rosszindulatu de ha valaki ertetlen az nagyon bosszanto...
Jajj ezek az anyósok!
Nyugodtan szóljon neki a férjed, ha nem hatja meg akkor mondd meg neki te is! A ti babátok, nem segíteni akar csak a gyerkőcöt zavarni...nem is értem az ilyeneket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!