Hogy mondjam meg anyósomnak, hogy ne mondjon már ilyeneket?
Figyelt kérdés
4 hónapos a fiunk! Anyósom szomszédjában van két család (az egyik asszony speciel a legjobb barátnője),ahol nem jön az unoka, pedig már a 40-hez közelítenek a gyerekek.
Nem egyszer hallottam már olyan beszólasokat tőle,hogy hát bele kellene már húzniuk, meg vegyék le a mintát a mi gyerekünkről, holott tudja,hogy az egyik pár már vagy 6 éve próbálkozik.
Komolyan mondom nekem fájnak ezek a mondatok!
Nem vagyunk valami hú de jóban mostanában (pont azért, mert nekem is beszól néha,hogy mit kéne csinálnom a gyerekemmel), de szólni akarok neki, amíg valakit alaposabban meg nem sért!
2012. ápr. 5. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem Te sehogy, mondd el a párodnak, és szóljon neki Ő, mégis csak az Ő anyukája. Hidd el egy anyós-meny vitából csak te jöhetsz ki rosszul.
2/3 anonim válasza:
"jaj anyuka ne tessék már szegényeket bántani, majd jön az a baba ha akar. Inkább örüljön, hogy magának már van unokája!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!