Miert van az hogy 10 hos babam este 6 utan mar nagyon nyügös, csak kezben van el, es durva, mindenkit megüt?
Csak egyszer 2 órát alszik? Mert akkor szerintem tényleg az a baj. Ennyi idősen a fiam még 3órat bírt ébren lenni, ahogy elkezdett nyüglödni egyből vittem aludni, 2-3szor alud még napközben, attól függött, hogy mennyit tudott aludni. Egy évesen tértünk át a kétszeri alvásra, most 15 hónapos álltalában egyszer alszik, de előfordul hogy korábban ébred reggel és akkor megint 2szer alszik napközben.
Lehet azért se tudod már elaltatni, mert addigra már nagyon fáradt. Ahogy észre veszed rajta, hogy álmosodik( ásitás, szemdörzsölés, nálunk a fül piszkálás is ide tartozik) egyből vidd aludni.
Szerintem is nagyon kevés a két óra! Főleg így, hogy tízkor fekteted le. Szerintem az is késő ilyen pici gyereknek. Gondolom túlságosan fáradt ahhoz, hogy elaludjon.
Hogyan altatod, mennyi időt szánsz rá? Talán 5-10 perc alatt nem alszik el egyből. Próbáld meg addig altatni, amíg nem sikerül. Ha egy óra, akkor egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!