Mikor szokott haza érni párotok a munkából? Meddig vagytok egyedül a babókátokkal?
Szia!
Egy multinál dolgozik ugalmas munkaidővel.Ennek következménye a heti 1 nap szabadnap.Általában 8-9-től este 20-21-ig de van,hogy 23:30-kor ér haza.Sajnos anyósomék sosem jönnek,pedig közel laknak.Anyumék nagyon messzire,így rengeteget vagyok egyedül a picivel.
Minden héten máshogy van sajnos...:(Szállodás és hol reggel,hol délután hol este megy:(
Ha reggel,akkor 4kor kel,mert 5re bent kell lennie és már negyed 2re itthon van:) Az a legjobb ^^
Ha délutános akkor 1re megy, negyed 10 körül már itthon van ^^
Ha éjszakára akkor 9re megy és hajnalban ér haza, na az a legsz@rabb:S
Rossza amúgy mert csak akkor tud sokat foglalkozni a kicsivel ha nappalra megy,de amikor délutános is jó még csak hát akkor már gyors füdetés van,ő meg szeret vele sokáig pancsolni:) ^^
Az én párom biztonsági őr.Minden második nap megy 24 órázni.Szóval mikor hazajön reggel, alszik úgy 2-3ig, 20.00-kor fekszik le, így a heti együtt töltött adagunk,úgy 36-40óra.Szegénykém, eleinte próbált éjszaka ő felkelni, de inkább kiköltöztem a gyerkőccel a másik szobába.Szerencsére most már újra együtt alszunk, mióta a pici átalussza az éjszakát. (10 hetes)
Akkor úgy nagyjából heti 5 napot csak a gyerekkel vagyok.
Na ezt nem értem.E kérdésre adott válaszoknál miért kell pontozni???Azért lettem lepontozva mert az én párom csak heti 3-4 napot dolgozik?
Nagyon bolond emberek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!