Mikor szokott haza érni párotok a munkából? Meddig vagytok egyedül a babókátokkal?
elmegy reggel 6-kor, másnap reggel fél 8 körül jön, elmegy éjjelre, reggel hazajön, itthon van napközben. elmegy reggel 6- kor másnap reggel fél hatkor hazajön , itthon van egy napot, majd kezdődik elölről... :-)
két helyen dolgozik, alig tud velünk lenni, és így is alig élünk meg, ez olyan bosszantó, legalább belefulladnánk a pénze...
Az en ferjem 9-kor megy es este 8 korul er haza.Ez igy van szombaton is.Csak vasarnap van velunk.
Nemreg koltoztunk egy olyan faluba ahol senkit sem ismerek,meg setalni sem jarok a gyerekkel,mert az utcankba mindenki kicsapja az utra a kutyait...
Varoshoz kozel lakunk nagyon,de sajnos csak 1 autonk van s akkor oda sem tudok bemenni a gyerekkel.A tomegkozlekedes az meg rosszul van megoldva,mert a babakocsit nem tudom feltenni a mikrobuszra.
Szomoru de ez van.:( mar beletorodtem/oszultem
Rendőrként hivatali munkaidőben dolgozik: 1/2 8-16. Persze ha nincs korán reggel valami munka, illetve ha beesik egy nagy meló, azt nem lehet 4-kor befejezni. Sokat dolgozik és túlórázik, én megértem, én is ezt csináltam.
2 gyerekkel (3,5 é 15 hós) vagyok itthon, segítségem senki, maximum annyi, hogy a nagy még bölcsibe jár.
Szia!
Fél hatkor elmegy reggel,és este hatra ér haza,heti két szabadnappal,amit akkor sem töltünk együtt,mert állatokat is nevelünk közben,hogy meg tudjunk élni,és az a szülői házánál van 15 km-re!A babánk 7 hónapos,de azért szeretnénk még egyet,ha lesz rá időnk:)
Az én férjem munkája mezőgazdasági szezonokhoz kötött. Télen reggel 7-től délután 4-ig és csak hétköznap (ilyenkor csak a gépeket szerelik). Viszont mostmár jön a földmunka: reggel fél 5kor indul és este 10 előtt nem igazán látjuk. Szabadnap csak akkor van, ha ömlik az eső, de akkor sem mindig, ha szerelni kell. De aki traktorosként akar megélni, annak ilyen az élete :-(
Ja két lánnyal vagyok itthon: 25 hó és 2 hó
A párom ételkiszállító,reggel 5-re megy,viszont 1-re itthon van!:)
A 20 hónapos kisfiam már bölcsis egyébként,de most itthon van ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!