Mikor szokott haza érni párotok a munkából? Meddig vagytok egyedül a babókátokkal?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 22:03
11/38 anonim válasza:
Az én párom hetente 3 vagy 4 napot dolgozik,akkor 12 órázik reggel fél 5-kor megy és este fél 8-kor ér haza,vagy ha éjszakás akkor este fél 5-kor megy és reggel fél 8-kor ér haza.Nekem sokat segít anyukám 200 m-re lakunk tőlük.Azt a 3-4 napot kihúzzuk,a többin meg "itthol van" (vagy a szöllőbe,vagy az erdőn,vagy a kertbe:)))
12/38 anonim válasza:
már nagylegény kétévesemmel kezdetektől egész nap kettesben vagyok, párom 4-kor indul, fél 7re érkezik haza, szombaton délre.
13/38 anonim válasza:
Autószerelő a férjem,reggel 8-tól este 7-ig dolgozik, három gyerekkel egyedül vagyok.8, 5.5, 4 hónaposak:)
14/38 anonim válasza:
én sajnos hetekig vagyok egyedül férjem külföldön dolgozik.
15/38 anonim válasza:
A két gyermekemmel én is hetekig(olykor két hétig van, amikor három hétig is) vagyok egyedül.
16/38 anonim válasza:
Hétköznap 5kor megy és 14kor ér haza, hétvégén 4kor megy és 13kor jön szombaton, vasárnap már 12kor elindul haza. Minden második hétvége szabad. Egyik héten 1, másikon 3 szabadnapja van. Szóval du 14-15 között már itthon van mindig.
17/38 anonim válasza:
Férjem 24 órázik reggel 8-tól másnap reggel 8-ig.Kocsival 5 perc a munkahelye.Heti 2-3 napot dolgozik.
18/38 anonim válasza:
Szia!
Az en ferjem az epitoiparban dolgozik.A munkaja eleg nagyban fugg az idojarastol de szerencsere telen is volt munkaja.
Altalaba reggel fel 7-kor elmegy es este 6-kor jon haza de most 2 hetig szep volt az ido es csak este 8 orakkor jon haza.
Viszont szombaton is dolgozik sajnos.
Nagyon sokat vagyunk egyedul a 8 honapos kisfiammal mert kulfoldon elunk es itt nincs se nagyszulo se testver,baratok nem nagyon vannak es ok is allandoan dolgoznak.
19/38 anonim válasza:
Férjem baleset helyszínelő: ha nappalos, reggel fél 8-kor megy és este fél 9-re ér haza. Ha éjszakás, este fél 8-ra megy, reggel fél 9-re érkezik haza. Majd szabadnap. Aztán az egész kezdődik előlről.
20/38 anonim válasza:
Nálunk is sajna sokat dolgozik :( Általában reggel 4-6-között megy (attól függ, h mennyi fuvarja van) és 5-7 között ér haza. Nagyon várom a hétévégét, amikor itthon van, de akkor meg a ház/ló körül tevékenykedik. Nagyon örülünk, amikor hétközben hamarabb jön, kisfiamnak is füig ér a szája!
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!