1,5 éves lánynak mit vennétek karácsonyra valami igazán cool dolgot 10-20 ezer körül?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 10:53
11/15 anonim válasza:
Igen, ezek elég fiúsak. Ha nagyon hasonlítgatni akarom, akkor inkább vmi ilyesmi [link] de a tescos ezerszer jobb. Van hozzá híd, a pálya is vagy 2x ilyen hosszú, és csajos. Igen, most is játszanak vele, a nagy is, pedig ő màr régen kinőtte volna:)
12/15 anonim válasza:
No, megtaláltam a miénket [link] a színek mások, a pálya ilyen. Ha beírod a google-be, hogy baby wheels, sok aranyos autós játékot dob ki
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :)
2015. nov. 13. 12:35
14/15 anonim válasza:
Maga a kérdés tényleg kicsit viccesre sikerült de én megértelek, mi is szép értékes ajándékokat vettünk tavaly a kisfiunknak aki akkor kicsivel volt több mint egy éves.
Fisher Price tanulóasztalt kapott azóta is előszedi gyakran, FP tanuló széket,könyvek minden mennyiségben elnyerik tetszését és elkezdhettek próbálkozni a Duploval is :)
15/15 A kérdező kommentje:
igen, szándékosan használtam ezt a szót. Mert pont hogy nem akarok neki mesekönyvet, vagy ilyesmit venni, mert ezek vannak neki tonna szám. :) direkt gondoltam olyanra, mint amilyen pl régen a lábbal hajthatós kisautó volt...ami nem mindenkinek van de mindenki belül vágyik rá...és most nem feltétlen az ára miatt mondom, tőlem lehet 3000 Ft is, vagy 10 ezer is..
2015. nov. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!