Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves lánynak mit vennétek...

1,5 éves lánynak mit vennétek karácsonyra valami igazán cool dolgot 10-20 ezer körül?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Másfél évesnek. Cool.

No comment...

2015. nov. 13. 10:55
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

A lányom másfél éves. Ha azt nézem, hogy NEKI mi tetszik és nem azt, hogy nekem, akkor a "cool" cuccok most az alábbiak:

- falevél, de inkább levélkupac

- kartondoboz

- PET palack

- távirányító (szigorúan a miénk, de már használaton kívüli is nagyon jó)

2015. nov. 13. 11:02
 3/15 anonim ***** válasza:
54%

Egy dolog van, ami "pénzes" és nagy kedvenc: rajzolt mesekönyvek, főleg állatokról. Azok 2000 Ft körül vannak, úgyhogy tudsz 5-10 darabot venni belőle a levélkupac, kavicsok és kartondobozok mellé.

Amúgy ennyi idősen inkább a csomagolással fognak játszani. Karácsonyra a családtagokat megkértük, hogy inkább több, pici ajándékot vegyenek, hangsúlyt a csomagolás "giccsességére" helyezzenek, mert az lesz a fő szempont nála, hogy minél színesebb, csillogóbb, csicsásabb legyen a csomagolópapír, amit utána széttép és órákig játszik vele.

Valamint kértünk sok, tiszta kartondobozt. Pl. cipősdoboz.

2015. nov. 13. 11:05
 4/15 A kérdező kommentje:

eszméletlen hogy mennyire megkeseredett emberek vannak itt.

nem nekem legyen COOL természetesen, hanem neki :)

olyanokra gondolok, mint a bébi taxi, vagy régen voltak a pedállal hajtható kisautók, a barbie baba, nem tudom hogy ezek ma még menők e. :)

és nem fogok a karácsonyfa alá pet palackot tenni :)) egyébként az én gyerekem is szereti a pet palackot, de karácsonyra inkább azért vennék neki valamit, ami új, amit kibonthat, stb :) imád bontani :)

és olyan játékra gondoltam, amivel a kis barátai is szívesen játszanak ha átjönnek. Normális válaszokat kérnék, aki erre képtelen, nyugodtan tovább görgethet.

2015. nov. 13. 11:51
 5/15 A kérdező kommentje:
egyébként tudom, hogy nem mindenki vesz még ebben a korban pénzért ajándékot, én sem vagyok híve, főleg hogy nagyon sok játékot örököltünk, szinte mindene megvan. De épp ezért szeretnék neki valami különlegeset ajándékozni, ami nem egy handmade valami, vagy egy használt ezredik játék, hanem valami...cool na :) nem tudom másként mondani. Van itt olyan is, aki vesz ajándékot 1,5 évesnek??
2015. nov. 13. 11:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Tavaly karácsonykor volt másfél éves az egyik kislányom. Konyhát kapott, kiegészítőkkel, bevásárlókocsival, bolttal... nagyobb méretűt, hogy az 5évessel együtt is tudjanak játszani. Minden nap játszanak vele, még most is. Mikulásra autóverseny-pályát kapott, műanyag, úgy lehet variálni összeszerelésnél az utat, ahogy tetszik, van hozzá torony, csúszdával, puha műanyag autók. Kapott hozzá pár uolyan méretű guruló kisállatot, nagyon szereti. Mostmár az a játék, hogy mindig másmilyen pályát építsenek belőle. Vannak pici tesói, talán ezért, de nagyon tetszik neki a baba mindenféle kiegészítőkkel, autósüléssel, cumisüveggel, pelenkával... ha nem költenél üres cipősdobozra...
2015. nov. 13. 11:54
 7/15 A kérdező kommentje:

:)

és ez az autópálya ezt mennyi idősen kapta? Nézegettem őket csak úgy gondoltam inkább fiús.

2015. nov. 13. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Tavaly hozta a mikulás, és karácsonykor lett másfél. A Tescoban vettem, tegnap is láttam 6e körül van az ára. Világoskék út van hozzá, olyan igazi kisgyerekeknek való autók. Meg árulják a uitt a gurulós dinoszauruszt, malacot, csibét. Pont akkora mint az autók, darabja 300,- körül van, és nagyon aranyosak. Szerintem nem fiús, a színek, és a figurák semmiképp..
2015. nov. 13. 12:04
 9/15 A kérdező kommentje:
és azóta is szereti, eljátszik vele? ez jó ötlet, köszönöm
2015. nov. 13. 12:05
 10/15 A kérdező kommentje:

ha nem nagy kérés, ránéznél erre hogy látsz e itt hasonlót?

[link]

2015. nov. 13. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!