1,5 éves lánynak mit vennétek karácsonyra valami igazán cool dolgot 10-20 ezer körül?
Másfél évesnek. Cool.
No comment...
A lányom másfél éves. Ha azt nézem, hogy NEKI mi tetszik és nem azt, hogy nekem, akkor a "cool" cuccok most az alábbiak:
- falevél, de inkább levélkupac
- kartondoboz
- PET palack
- távirányító (szigorúan a miénk, de már használaton kívüli is nagyon jó)
Egy dolog van, ami "pénzes" és nagy kedvenc: rajzolt mesekönyvek, főleg állatokról. Azok 2000 Ft körül vannak, úgyhogy tudsz 5-10 darabot venni belőle a levélkupac, kavicsok és kartondobozok mellé.
Amúgy ennyi idősen inkább a csomagolással fognak játszani. Karácsonyra a családtagokat megkértük, hogy inkább több, pici ajándékot vegyenek, hangsúlyt a csomagolás "giccsességére" helyezzenek, mert az lesz a fő szempont nála, hogy minél színesebb, csillogóbb, csicsásabb legyen a csomagolópapír, amit utána széttép és órákig játszik vele.
Valamint kértünk sok, tiszta kartondobozt. Pl. cipősdoboz.
eszméletlen hogy mennyire megkeseredett emberek vannak itt.
nem nekem legyen COOL természetesen, hanem neki :)
olyanokra gondolok, mint a bébi taxi, vagy régen voltak a pedállal hajtható kisautók, a barbie baba, nem tudom hogy ezek ma még menők e. :)
és nem fogok a karácsonyfa alá pet palackot tenni :)) egyébként az én gyerekem is szereti a pet palackot, de karácsonyra inkább azért vennék neki valamit, ami új, amit kibonthat, stb :) imád bontani :)
és olyan játékra gondoltam, amivel a kis barátai is szívesen játszanak ha átjönnek. Normális válaszokat kérnék, aki erre képtelen, nyugodtan tovább görgethet.
:)
és ez az autópálya ezt mennyi idősen kapta? Nézegettem őket csak úgy gondoltam inkább fiús.
ha nem nagy kérés, ránéznél erre hogy látsz e itt hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!