Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves kislánynak mit...

Egy éves kislánynak mit vennétek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Van két nagyobb fiútestvére, így rengeteg játék van. Semmi ötletem nincs.

Kérlek segítsetek! Hátha ismertek olyan játékot, amit én még nem.

2014. nov. 28. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Egyévesnek semmit. Ha muszáj, valami nagy színeset, pl. sokszínű labdát.
2014. nov. 28. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen veszek vmit, azt nem lehet, hogy ő ne kapjon semmit. Csak eddig nem találtam semmi értelmeset.
2014. nov. 28. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Tavaly karácsonykor volt 11,5 hónapos. :D

Karácsonyra bébitaxit,hintalovat,LEGO duplót,hercegnős babzsákfotelt,zenélős zongorát kapott.

Nagyon szereti őket,mind a mai napig. :)

2014. nov. 28. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Az én kislányom is csak január elején lesz egy éves. :)

A babzsákfotel nem rossz ötlet. Köszi.

A többi van.

2014. nov. 28. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Fürdőjáték, pl.: Tapassz a csempére!

Hintaló, zsiráf készségfejlesztő központ, szánkó, keménytáblás könyvek.

2014. dec. 8. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, nekem jövőre lesz ez a problémám, mert most szülök, és egy 4 évesem már van, szóval minden játéka meglesz. (Mindkettő lány-lesz)Valami fogyóeszközt kell venni, de egy évesnek szinező szerintem korai még. Első karácsonyakor 4 hónapos volt lányom, akkor éppen egy hintaszéket kapott, mert az kellett tényleg. Aztán következőre szinte smmit nem kapott, az azutánira nyaklánc, gyűrű, következőre játékparfüm, szinező és most kap majd igazán nagyobb ajándékokat. Kedvenc karakteres cuccokat. Azért én is gondolkodtam, hogy egy apróságot teszünk be neki is a fa alá-főleg, ha karácsony előtt születik-, de max egy saját kicsike plüss lesz. Ilyen kicsi korban még olyan nehéz venni ajándékot ha nem ő az első gyerek.

Talán mivel fiaid vannak rajta kívűl, így nincsenek lányos cuccok. Habár 1 évesnek nyaklánc, hajráf meg ilyenek, talán túl korai. Ha meg egy karácsonyi jelmezt veszel, az nem túl nagy ajándék neki-valami játék kéne, de gondolom babája van:D Talán egy babakocsi, vagy egyéb kiegészítő a babához? Főzőskészlet, vagy egy kosár, benne műanyag gyümölcsökkel?

2014. dec. 8. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!