Szerintetek milyen játékot érdemes venni 14 hónapos kislánynak karácsonyra?
babakocsi babával
kiskonyha vagy edénykék
könyv
sima építő kocka
Nekem fiam van, de bnőmnek kislánya van, tudom hogy milyen játékokat szeret most 15 hós kislánya.
Főzőedények, tányér-villa-kanál, nagyon szereti a formabedobós játékokat, van babája, azt is szereti.
Nálunk ennyi idősen a kisház, babacsúszda, hintaló, motor jött be, sőt most 20 hónaposan is ezekkel szeret játszani.
Van több féle FP játékunk is de egyik sem köti le.
Nálunk meg a FP játékok a nyerők, rengeteg van, a tesóktól is örökölt. :) A legszívesebben ezekkel játszik. Karácsonykor 18 hónapos lesz a legkisebb lányom, Vtech ugri- bugri okos teknőst kap.
Milyen típusú játékokat szeret?
Mindennel eljátszik de azt vettem észre hogy inkább a "logikai" játékok tetszenek neki.
Van babakocsija babával néha tologatja, gumicsacsi inkább csak a zenéjét halgatja keveset van rajta, sok plüss kacsák amiket húzhat maga utàn ès zenél, gumikalapács(gyerekeknek való), katicabogár ami zenèl. Van egy bohóca amit szét lehet szedni és összerakni meg fa játék amin lehet huzogatni a figurákat de ki kell találni hogyan kell a másik oldalra átrakni. Ezzel a kettővel van el inkább. Szóval amik fejlesztik azt jobban szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!