Hogy tudnám lekötni 6 hetes kislányomat? és milyen játékot érdemes venni neki karácsonyra?
Hát kedves Anyuka......egy 6 hetest sehogy,vegyél Neki egy rágókát,lehetőleg olyan ami hűthető is és ez a max. Könyörgöm,6 hetes..... Csak szeresd és dédelgesd !
3 gyermekes 35 éves apuka
Úgy, hogy megeteted és közben beszélsz hozzá szépen és kedvesen. Elmondod neki, hogy a karácsonyról mit kell tudni, esetleg a hagyományokról, ami a családotokban kialakult évek alatt. Ezután megbüfizteted, magadhoz szorítod, adsz neki egy hatalmas puszit és kb. még 5-10 perced van arra, hogy ébren legyen.
Utána lefekteted aludni és megvárod a következő 3-4 órát, mire felébred.
Ajándékként pedig szeressétek, már neki egyenlőre úgy sem kell. Esetleg vehetsz egy babakocsi játékot, amit arra fellehet rakni. Pl. ilyet: [link]
Ilyen fajtát vettem én is és ez tökéletesen bevált, mikor már kicsit többet volt fent. A kiságyába a fejvédő két oldalára felakasztottam. Úgy, hogy a gyerek mellkasa felett lógott a játék rész. Ő ezt elkezdte pörgetni, így nagyon jól elvan/elvolt vele.
De én ezt 2,5 hónapos korától csináltam.
jól csinálod! közelség és séta elég, persze sok beszélgetéssel, énekkel tüzdelve.
a legjobban ilyenkor annyak örülnek, ha nagy színes ruhákat teregetsz a közelébe (apa száradó ingei kötötték le a figyelmét leginkább).
karácsonyra hálózsákot vennék, vagy zenélő pörgő forgót, ha még nincs -nálunk ez az 1 babajáték volt, ami igazán tetszett neki.
Lamaze Első tükröm: [link]
Nagyon tudom ajánlani, már most megveheted, nagyon jó móka lesz a babádnak, a miénk nagyon szerette nézegetni magát benne, 1 éves elmúlt, mikor eltettem a tükröt, mert addigra már a rendes nagy tükörben, és az ikeás gyerektükörben nézegette magát.
A Lamaze tükröt vaterán vettem, nagyon szép állapotban.
A másik pedig egy könyv, amit jó, ha meg tudsz szerezni (megvenni, vagy könyvtárból kivenni):
Anne Knecht-Boyer: Babamóka
Ebben a könyvben 1 éves korig vannak játékötletek:
1. 2 hónapos korig
2. 2-3 hónapos kor között
3. 4-5 hónapos kor között
4. 6-7 hónapos kor között
5. 8-9 hónapos kor között
6. 10-12 hónapos kor között
Magyarázat és sok színes fénykép van benne, mi nagyon szerettük használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!