Miket fog kapni 6 hónapos babátok karácsonyra? És mi lesz a karácsonyi menüje? :-)
A menü anyatej lesz..
És egy fényes, csörgő-zörgő csomagolópapír lesz. A lányom is annak örült a legjobban. Imádta.
AMúgy pedig két dolgon gondolkodom, az egyik egy kis esernyőre csukható babakocsi, és egy tricikli. Lehet, ezeket kérem neki a rokonoktól..
Én egy zenélő kis zongorát kap. amin állatok is vannak.
a menüt meg nem tudom de gondolom valami csirkehusis zöldseges rizotto vagy ilyesmi!
Ajändekba kap szänkot,gyerekülest,fürdöjätekokat,ruhäkat,zenelö kepessegfejlesztö asztalt,bilit,pelenkät,fülbevalot!
Az én babám csak 5 hónapos lesz, remélem nem baj ha válaszolok.
Menü: anyatej igény szerint. :-)
Ajándék: sütifaló kincsesbödön, plüss interaktív csiga (több részből áll, tépőzáras, szét lehet szedni), vicces bodyk(www.kynga.hu)
Köszönöm mindenkinek!
(Ezek a kynga body-k milyen minőségűek??)
Fisher Price sütifaló kincsesbödönt, tanuló kutyust, tanuló kulcsokat kap :) még a Fisher Price babalaptopon gondolkozok...de azt lehet, hogy a nyuszi hozza majd.
A menüje pedig: Hipp sokás tészta lesz, mert nagyon szereti, és Milumil Ar Optima tápszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!