Mit vesztek/vennétek 3-4-5 hónap körüli babának karácsonyra?
pocakpárnát
még rá sem ragtam a játékot, már csak a csörgős papírtól úgy kikerekedett a szeme, olyan izgalomba jött, a nyála is kifolyt :D
sokféle csörgőt, rágókásat műanyagot, puha szöveteset, olyan kiskönyvet(nem találok)amiben más anyagú pl az oroszlán sörénye, imádnak tapintással felfedezni, imádja az alvókendőt,babakocsiban pofozza, meg a csörgőt is, bábozni kabalákat
amire nincs keret, de kiságyba zongora(nagyon aktívan fejlődik a lábérzékük is, azzal tapogatva megszólal
ami hasznos, kádba betét, hogy ne csússzon, csempére festhető matrica(ami később simán lejön és vízálló)
a zongorát a Sparban tuti láttam olyan 7800 Ft, neten 6300 körül van
én még nem tudtam megvenni, most van amolyan zenélős szőnyege lett(anyaga csörög, 2 oldala egyaránt játék, nagyon finom érintésre is megszólal, egyik oldalán állathangok, másikon hangszerek, demoja 6 zenét játszik, köztük a télapót)
de szóval nagyobbaknak való(akárhova teszem a babát megszólal a hasa alatt, a lába alatt, a tenyerénél..hangkavalkád lesz belőle)
de köszi a Rossmannos tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!