Mit vesztek a 19 hónap körüli gyereketeknek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ötletek jók lennének.2013. dec. 14. 19:34
1/7 anonim válasza:
Mi FP daloló mesekönyvet és Lego Duplót vettünk neki. Igaz az én kisfiam még csak 17 hónapos. Nagyon szeret mindent ami zenél és mostanában építeni is próbál több, kevesebb sikerrel.
2/7 anonim válasza:
FP little people traktort, legot, könyvet, autókat.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Babakonyhát,kisautó szettet,toy storys ágyneműszettet,egy kis tárolós szekrényt,labdát,2 beszélős toy storys figurát,kevés ruhát,ezt a játékot:
meg még pár játékot a barátoktól,de azokat még nem tudom mik lesznek:)
Azt hiszem ennyi.Pont 19 hónapos lesz a fiam:)
4/7 anonim válasza:
Fisher Price kisautót, amiben egy "felnőtt" baba van egy kisbabával és zenél, ha megnyomod a tetején (sparban vettük)
Baby wheels dinoszaurusz pályát, amit a tescóban vettünk.
Egyszerű nyomdát, ami pecsétes és hengeres is. Müllerben.
5/7 Szilvi01 válasza:
Elektromos játékkonyha, verdás hangoskönyv, egyenlőre még csak ennyit
6/7 A kérdező kommentje:
ez a verdás hangoskönyv milyen? érdekelne.
Hogy működik? Lapozgatva hangokat ad, mesét hallgathatunk?
2013. dec. 15. 19:02
7/7 Szilvi01 válasza:
Lidlben vettem de még nem bontotta m ki, elvileg minden járműnek van egy gombja ha megnyomjuk kiadja a hangját, meg írja h hangot is felvesz, nos nemtudom mert a fa alatt lesz, es nem bontottam ki kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!