Hogy létezik, hogy itt csak szuper anyukák vannak akik semmilyen hibát nem követnek el?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 21:26
21/23 anonim válasza:
Tudod én már rég óta 5-6 éve ismerem az oldalt csak jött a babó és 2 évig nem foglalkoztam vele. Eleinte nagyon jó volt,ténleg,ha valaki valamit nem tudot be linkelt olyat ami arra vonatkozott,és nem is ilyen végtelen hülye kérdések voltak. Most heti 1-szer max be nézek mert uncsi,és katasztrófális ahogy némeik anyuka akkora marhaságot ír hogy a székről le esek. Majd lehet elküldöm a kérdéseid válaszát a moderátornak,hogy valamit csináljanak már mert hamarosan a normálisabb anyukák el mennek erről az oldaról. Végig olvasatm a kérdéseket,válaszokat,és néha röhögő görcs kap el,vagy épp megdöbbenek pl: MOST AKKOR VAN SZOCPOL :-)
22/23 anonim válasza:
Pontosítsunk. Akikről írsz, azok mind frusztrált, b befordult, unatkozó idegroncsok, csak így kompenzálnak. Névtelenül okoskodnak szuperanyucit játszva. Engem is ki tudnak akasztani....
23/23 anonim válasza:
Szia!
Én sem vagyok szuper anyu:)!
Visszagondolva sok mindent csinálnék másként,de még így is tudok magamból okulni,soha nem késő:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!