Hogy létezik, hogy itt csak szuper anyukák vannak akik semmilyen hibát nem követnek el?
Szerintem ezek az anyukák, akik ezeket a válaszokat írják, nem a szuperanyukák, hanem a ráparázósak. Akik a hatodik hóforduló napján merik a gyereket a sportülésbe tenni, két nappal előtte nem, mert rá van írva hogy HAT HÓNAPOS KORTÓL...
Az előbb volt egy kérdés, hogy a 4hós babát ne tegye a babakocsiban félig ülőbe mert nagyon picike. Baromság. Az én babám refluxos, születése óta minden etetés után félig ülő helyzetben volt, és semmi baja... Azonkívül egy 4 hónapos szegénykém már nézelődne, nem csak a plafont(eget) bámulná.
Szerintem ha csak szuper anyukák lennének,akkor ez az oldal nem is működne:)))
vagy nem de?
Úgy gondolom,ha valaki azt írja,hogy ez ne csináld,vagy azt jaj nehogy add neki...stb.azzal nem szuper anyuka lesz,hanem egy Anya,aki megpróbál legjobb tudása szerint segíteni egy másik Anyának.Máskülönben a véleményekből,válaszokból szokott itt balhé és lepontozás lenni bőven...
Óóóó.. én is hányszor megkaptam már, hogy 5 és fél hósnak nem kellene sportbabakocsiban ülnie, csak mózesben (könyörgöm, szerencsétlen gyerek nézelődne), meg hogy miért táplálok már hozzá (tápszeres, hát mi a jó Istenért ne adjak neki mást is)...
De annak, aki 6 hós babának szalámit akar adni, meg 8 hósnak kakaót, annak egy szót sem szóltak. Áááá, mindegy is. Ne is foglalkozz vele! (B)
Olvasd el a kiemelt kérdést!Végig...
Mit tegyek,hogy ne úgy nézzek ki,mintha jönne a kistesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!