Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy létezik, hogy itt csak...

Hogy létezik, hogy itt csak szuper anyukák vannak akik semmilyen hibát nem követnek el?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azupi anyuka hidd el,sőt néha amit le ír az illető még saját maga is meglepődik.Soha nem a szabályok szerint nevelem a babóm,hanem amit kitapasztalok nála.A babakocsit is akkor tettem félállásba amikor ő húzta fől magát mer unta hogy nem lát,azt se tudom mikor volt.Ne ültesd??? Az én babóm 4-5 hósan már ült,mit csináltam volna vele le kellett volna kötni?N e foglalkozz ilyenekkel,tök felesleges, minden gyerek és anyuka más hála az égnek
2010. márc. 18. 21:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenképp az anyukájának kell úgyis eldönteni,hogy felülteti e például vagy sem,hisz ő ismeri a babája képességeit.Az én 7 hósom felül magától például,de lehet,ha itt megkérdezném,elültethetek e egy 7 hós babát,mindenki azt írná,hogy nem szabad.
2010. márc. 18. 21:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek az anyukák, akik ezeket a válaszokat írják, nem a szuperanyukák, hanem a ráparázósak. Akik a hatodik hóforduló napján merik a gyereket a sportülésbe tenni, két nappal előtte nem, mert rá van írva hogy HAT HÓNAPOS KORTÓL...

Az előbb volt egy kérdés, hogy a 4hós babát ne tegye a babakocsiban félig ülőbe mert nagyon picike. Baromság. Az én babám refluxos, születése óta minden etetés után félig ülő helyzetben volt, és semmi baja... Azonkívül egy 4 hónapos szegénykém már nézelődne, nem csak a plafont(eget) bámulná.

2010. márc. 18. 21:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha csak szuper anyukák lennének,akkor ez az oldal nem is működne:)))

vagy nem de?

Úgy gondolom,ha valaki azt írja,hogy ez ne csináld,vagy azt jaj nehogy add neki...stb.azzal nem szuper anyuka lesz,hanem egy Anya,aki megpróbál legjobb tudása szerint segíteni egy másik Anyának.Máskülönben a véleményekből,válaszokból szokott itt balhé és lepontozás lenni bőven...

2010. márc. 18. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
ja én is olvastam azokat a kérdéseket amiket említesz, de hogy miért akadtál ki ennyire, azt nem értem
2010. márc. 18. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
mivel elég sok itt a kérdés, és szinte percenként jön egy új, nem hiszem,hogy itt mindenki szuperanyuka
2010. márc. 18. 21:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Máe írtam neked erre a kérdésre. De pl: Ha megnézed hogy valaki fől tette azt a kérdést:KAPHATOK-E MUNÁLTATÓI IGAZOLÁS GYED ALATT és megnézed az első választ,ezek a szupi anyukák,a törvényeket nem ismerik sokan de tanácsot adnak. Vagy a másik amitől a hajam hullik:MI LEGYEN A BABÓM NEVE kész vagyok,szerintem a szupi anyukákról ennyit,és bocs ha valakit megbántottam
2010. márc. 18. 21:53
 18/23 anonim ***** válasza:
84%

Óóóó.. én is hányszor megkaptam már, hogy 5 és fél hósnak nem kellene sportbabakocsiban ülnie, csak mózesben (könyörgöm, szerencsétlen gyerek nézelődne), meg hogy miért táplálok már hozzá (tápszeres, hát mi a jó Istenért ne adjak neki mást is)...

De annak, aki 6 hós babának szalámit akar adni, meg 8 hósnak kakaót, annak egy szót sem szóltak. Áááá, mindegy is. Ne is foglalkozz vele! (B)

2010. márc. 18. 21:59
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a kiemelt kérdést!Végig...

Mit tegyek,hogy ne úgy nézzek ki,mintha jönne a kistesó.

2010. márc. 18. 21:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A kérdést meg amugy azért írtam ki,hogy aki már segíteni próbál,az ne oktató szándákkal tegye,hanem stívből. Remélem én sem bántottam meg senkit. És az egyik válaszadó válaszára reagálva nem akadtam ki,csak megfogalmazódott bennem a kérdés.
2010. márc. 18. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!