Szerintetek mekkora kínzás ébrentartani (=vagyis nem rögtön letenni aludni) egy pár hónapos kisbabát, hogy kicsit később feküdjön le mint gondolná?
Figyelt kérdés
Nem sír meg semmi, csak látszik rajta hogy jó álmos. És nem órákról beszélek hanem csak negyed-félórákról. (A nagyon hajnali kelés elkerülése végett volna jó.) (Illetve ha aztán még az ágyban gagyorászik percekig akkor az azt jelenti hogy nem is volt annyia nagyon álmos mint gondoltam, vagy csak így alszik el és ebből ne vonjak le semmit?)
Mert az apja letudja annyival hogy este van, lehet álmos. De én nekem mindig olyan rossz érzésem van ettől..
2015. okt. 26. 18:03
11/11 A kérdező kommentje:
de nem az evéssel van a baj, hanem hogy felébred teljesen és reggelnek veszi a hajnali 5-öt
2015. nov. 2. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!