Szerintetek mekkora kínzás ébrentartani (=vagyis nem rögtön letenni aludni) egy pár hónapos kisbabát, hogy kicsit később feküdjön le mint gondolná?
Nem sír meg semmi, csak látszik rajta hogy jó álmos. És nem órákról beszélek hanem csak negyed-félórákról. (A nagyon hajnali kelés elkerülése végett volna jó.) (Illetve ha aztán még az ágyban gagyorászik percekig akkor az azt jelenti hogy nem is volt annyia nagyon álmos mint gondoltam, vagy csak így alszik el és ebből ne vonjak le semmit?)
Mert az apja letudja annyival hogy este van, lehet álmos. De én nekem mindig olyan rossz érzésem van ettől..
csak olyan álmos szegény... de örülök a megnyugtató válasznak.
és mennyi idő alatt állt be nálatok a rend? pl a lefekvés ideje?
kimerült baba rosszabbul alszik..
ha jól tele van a pocakja, akkor alszanak jó hosszút :)
az én gyerekem magától tolta ki az éjszakákat szép fokozatosan egyre hosszabbra
de én addig is 3 órás rendszerben szoptattam-altattam(ha tudtam)magától hagyta el először az este 10-es evést később a hajnal 3-ast, és így tovább.
én nem "kínoznám"
*nálunk 3 hósan hagyta el az este 10 órási evést
4 hósan a hajnal 3-asat
5-re
igen, a korai kelés is egyre későbbre nyúlik majd magától is
de a 7 órai kelés szerintem normális lesz, későbbre nem érdemes kitolni, max fél 8
6-os nálunk pont így volt :)
ha 8 kor, ha 10 kor tettem le ugyanakkor kelt :)
Egy nagyon-nagyon pici baba persze hogy megéhezik hajnalra. Ne akard beidomítani, h később egyen, ő nem a te igényeidet tartja szem előtt, és az anyaság sem a te igényeidről szól. Nem akarlak kioktatni félre ne értsd, csak eg ilyen csöppinek persze, h korog a pocija hajnalok hajnalán. etesd úgy, ahogy ő igényli.
Én inkább a napközbeni alvását korrigáltam, amikor az ebéd utánira ütemezett alvást be akartuk állítani. Akkor a délelőtti elalvását próbáltam figyelem felkeltéssel, játékkal késleltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!