Hogyan adtátok le szülés után a pocira felment + kilókat?
Hát, ha az evésről nem mondasz le, vagy nem változtatsz valamit akkor sehogy sem lehet a kilókat leadni.
Próbálj meg változtatni az étrendeden, étkezz egészségesebben, pl: csirkemell + párolt zöldség, ebből ehetsz amennyi jólesik és kevésbé hizlal.
Én a kenyeret teljes mértében kihagytam az étkezésekből.
Köszi mindenkinek!
Szerencsére a bőröm jól bírta a tágulást. 1 terhességi csíkom sincsen, csak régebben teljesen lapos volt a hasam, most meg kibuggyan a régi nacijaimból :-((
Én itthon tornázom, jó kis hasazós gyakorlatok vannak a wellnescafén is meg a youtube-on is pl.
Tavaszra-nyárra normálisan akarok kinézni :))Eddig eltakarta a télikabát a problémás részeket:)
1 hónapja csinálom és már látszik a különbség! De egyébként sajnos a hasazás nem elég, vmi kardio jellegű is kell, ha van az emberen háj (márpedig rajtam pl.van sajnos ) így 1ik nap tornázok (kar,hát,has,popsi,láb van benne) másnap meg szobabicaj vagy ellipszis tréner.
Mivel én se tudom kire hagyni a gyerekeket, ezért csak ilyen itthon végezhető jöhet szóba.
Ha meg tudsz "lógni" :) 2 naponta egy órácskára, akkor úszni vagy futni is elmehetsz.
Nekem 4 hós a lányom most és nem csökkent a tejem.
Kedves 12:08-as válaszoló!
Milyen gyakorlatokat végeztél pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!