Anyukák, hogy adtátok le 20-30kg súlyfeleslegeteket a szülés után?
Már 16 hós a kisfiam, és nem tudom, hogy kéne?
Van valakinek valami jó módszere?
köszönöm a válaszokat! Én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés
Előtte se voltam vékony....
Az a helyzet,hogy nagyon nehéz megállni,hogy ne egyek:(
Pedig nem egészséges ekkora túlsúly, és még fiatal (23) vagyok, most még talán könnyebb lenne.Gondolkozok valami étvágy csökkentőn ami elvenné az étvágyamat, az a baj ha ideges vagyok eszek és ez nagyon rossz szokás.
Szia
1 eves a lanyom es mar fogytam kb 5 kilot(en szules utan hiztam meg!!).
Az a baj, hogy onnan ahonnan nem kellene.
A fenekem tok lapos lett..a csipom szeles igy olyan kocka formaja lett amit utalok..a hasam ugyan akkora! a mellem is sokat fogyott, pedig azt mondtak, hogy szules utan sokkal nagyobb lesz.
Tehat ahonnan nem kellene onnam lemegy ahonnan kellene onnan nem akar :(
Sokat setalok, tornazgatok es igyekszem figyelni az etkezesre is.
Nem nagyon érdemes kapszulákat szedni, főleg, ha szoptatsz!
Rajtam 15 kiló maradt, alacsony is vagyok, borzalmasan néztem ki szülés után.
Szoptatok, de rólam a szoptatás egy dekát se vitt le, sőt, ragaszkodik a testem a tartalékhoz. 8 hónapos a kicsi, már 6 hónapja heti 3x tornázom, nem eszem kenyeret, lisztes, cukros dolgokat, tésztát, este max natúr joghurtot, semmi üdítő,semmi csoki, napi másfél óra séta. Így ment le eddig összesen 5 kiló.
Szóval, ha olyan szerencsétlen eset is vagy, mint én, akkor is lefogysz, előbb vagy utóbb.
Legalább a torna miatt jobb a formám és tényleg megizmosodtam, sokat cipelek amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!