Ugye, más is nagyon belefárad néha az otthonlétbe, gyereknevelésbe?
Sziasztok! 2 gyerekkel vagyok itthon 2,5 éve, a nagyobb 2 éves, a kicsi 3 hónapos, elég sírós.
Úgy érzem, belefáradtam a gyereknevelésbe, csak várom a napok végét, hogy apa hazaérjen. Már reggel azt számolom, még hány óra van hátra estig.
Pedig régebben harmadikat is szerettünk volna, de azt már lehet nem bírnám lelkileg.
Volt más is így? Lesz ez jobb?
Miért ne vigyázhatna egy apa 6-kor a saját gyerekére?
A férjem is hatkor ér haza a munkából. A gyerekünk napi fél órát nézhet tévét. 3/4 hatkor elindítom a mesét, összekészülök sétáltatásra, férjem hazaér hatkor, én megyek kutyát sétáltatni neki meg van negyed órája még elmenni nyugodtan wc-re meg átöltözni.
7-re hazaérek, onnantól kezdve együtt van a család, vacsora, fürdés, altatás stb...
8kor alvás a gyereknek, onnantól kezdve pihenhet a férjem, általában a hobbyjával foglalkozik este 10-ig vagy filmet nézünk aztán nekünk is alvás.
Nem szültem volna olyan férfinak aki nem tud háromnegyed órát vigyázni a saját gyerekére, az biztos. Kettőt meg főleg nem. Nem is értem, hogy akinek az elsőnél se segít a férje, mit gondol mi lesz a másodiknál?
Ja és lehet lepontozni, mert fél órát néz a gyerek tévét, de szerintem még mindig jobb, mintha az ajtón belépő apja nyakába ugrik, aki még a cipőjét se tudja levenni nyugodtan.
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, hogy írtatok! Mindeni vá
lasza hasznos nekem. Tényleg kicsit több énidő kellene.
Külön köszi a 3 gyerekes anyukának, aki azt írta, hárommal jobb lett :)
Hétköznap tényleg nehéz, mert férjem 6 után hazaér, vcsora, kicsit beszélgetünk, aztán indul a fürdetés.
Hétvégén vigyáz ő néha a gyerekekre, Tescoban voltam egyedül, az tényleg felüdülés volt. :)
Köszi neked is utolsó, tisztellek és irigyellek a 4 gyermek miatt :)
Hátha majd később tényleg jól ellesznek, és be merek vállalni egy harmadikat, mert a szívemben nagyon szeretném...
csak ezek a monoton mindennapok...
Szia kedves Utolsó!
Igen, a terhesség is gáz volt, főleg a vége felé.
Most talán kicsit jobb, mert fizikailag jól bírom velük, csak a gondolatok...
Meg a folyamatos feszültség, hogy jaj, csak meg tudjam enni az ebédem végre, jaj, csak el tudjam altatni a kicsit, fel ne ébressze egyik a másikat, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!