Ezek közül a nevek közül nektek melyik (egy vagy akár két) utónév tetszene?
A neveink:
Tamara, Petra, Leila, Léna, Gitta, Tekla, Hanna, Míra, Kamilla, Izabella, Blanka, Mirella.
Van köztük olyan, ami csak nekem tetszik, de Apa is meggyőzhető lenne róla, no meg persze olyan is, ami egyelőre csak Apának tetszik inkább, de hajlandó lennék kompromisszumra. :) Pl.: ha 2 nevet kapna a kiscsajszi; egy olyat, ami Apának tetszett jobban, meg egy olyat, ami inkább nekem volt kedvencem. :)
Direkt nem írtam oda, hogy melyik név van Apától és melyik tőlem, nehogy bárkit is befolyásoljon esetleg a dolog, így mindenki leírhatja szabadon, neki melyik név tetszik jobban a felsoroltak közül. :)
Szóval Ti melyik nevet adnátok szívesebben? Vagy ha 2 utónevet szeretnénk adni, akkor ezek közül melyik kettőt választanátok?
Előre is köszönjük szépen a válaszokat! :)
Alapból a Kamillát mondtam volna, de a Fekete Kamilla fura.
Így az Annát választanám első névnek. :)
Nekem mindegyik olyan semmitmondó, nem különleges. Hanna semmiképp és talán Kamilla sem. Első tömegnév, második mostanában kezd azzá válni.
Max vezetéknév ismeretében tudnék választani közülük.
Közben Látom, Fekete a vezetéknév...
A Fekete Tamara az klasszul hangzik, ritmusos :)
Szia!Tudom,hogy ez a név kombináció nem szerepel a listán de én nekem az egyik legjobb barátnőm neve:Fekete Szonja Hanna szerintem nem rossz!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!