Milyen nevet adnátok? (kislány)
Sziasztok!
Ötleteket, tippeket szeretnék kérni tőletek lányneveket illetően, ugyanis most várjuk a harmadik babánkat és biztosra vettük, hogy ezúttal fiúnk lesz, így szinte csak fiúneveket válogattunk. Van már két lányunk, olyan nevet keresnénk, ami úgymond "passzolna" az eddigi két névhez és nem lógna ki nagyon a sorból. :)
Első lányunk Leila lett, második kislányunk a Kamilla nevet kapta. Jelenleg a 28. hétben járok és bizony úgy tűnik, megint kislányt várunk. Írnátok nekünk pár szép nevet? :)
Nekem 3 kedvenc lánynevem van:
Rebeka, Noémi, Dorina
Mind becézésbe és hangzásba szerintem szép nevek.
Regina és Natália jöhetne még 4. és 5. helyre.
Esetleg Lilla, Csilla, Viola? :) A Kamilla miatt valamiért nekem csak az ilyen dallamos, sok "L" betűs nevek ugranak be hirtelen. :D
Boldog babavárást! :)
Nekem alapból a Lilla jutott eszembe
Aztán ahogy olvastam tovább a kérdésed megerősített.Szerintem illik a Leila és Kamilla mellé(olyan mintha a két név egyesítéséből lenne)Esetleg még a Léna sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!