Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek légzésfigyelőt...

Ti vennétek légzésfigyelőt akkor is, ha mellettetek alszik közvetlenül a baba?

Figyelt kérdés
Oldalkocsis kiságy lesz, gyakorlatilag ott lesz teljesen a fejem mellett, mintha egy ágyban aludnánk. Szükség van szerintetek ígyis légzésfigyelőre, ha normáls súllyal egészséges babám születik?

2015. szept. 26. 16:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hú, hát akkor arra nem tudom mi a megoldás, mert úgy van kialakítva, hogy az ő matraca 10 centivel kilóg az ágya fölé, amit teljesen rá kell igazítani az ágyra, de akkor majd picit valahogy távolabb rakom, mondjuk a matracoknak valamennyire muszáj összeérniük.
2015. szept. 26. 20:17
 22/24 A kérdező kommentje:
Utánajártam, működik a légzésfigyelő ezzel a kisággyal így. Közben férjemmel is megegyeztünk, hogy veszünk. Inkább legyen.
2015. szept. 26. 21:37
 23/24 Ditta323 ***** válasza:
0%
Nem vettünk, pedig lányom 1,5hós koráig 1* kelt utána meg végig aludta az éjszakát. Egy szobában alszunk külön ágyban és nem is ér össze az ágyunk.
2015. szept. 26. 22:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam időre született, 10ből 10es apgarral, és még be sem sárgult, azonban 5 hetesen a légzésfigyelő mentette meg az életét.

sajnos nem tévesen jelzett, ha akkor nem rázom fel bele sem gondolok mi történt volna. már kékült a szája mire beértem :(

2015. szept. 27. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!