Ti vennétek légzésfigyelőt akkor is, ha mellettetek alszik közvetlenül a baba?
Figyelt kérdés
Oldalkocsis kiságy lesz, gyakorlatilag ott lesz teljesen a fejem mellett, mintha egy ágyban aludnánk. Szükség van szerintetek ígyis légzésfigyelőre, ha normáls súllyal egészséges babám születik?2015. szept. 26. 16:02
11/24 anonim válasza:
Mi vettünk, engem nyugtat a tudat, hogy van. Pedig az a terv, hogy az első pár hónapban a mi szobánkban alszik.
12/24 A kérdező kommentje:
Megkonzultálom a férjemmel, de szerintem fogunk venni. Inkább legyen fölösleges, használtan teljesne kibírható az ára.
2015. szept. 26. 18:10
13/24 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 26. 18:11
14/24 anonim válasza:
en ugy tudom az egyutt alvas noveli a bolcsohalal kockazatat. mellesleg a legzesfoigyelo egy korong ami 1 nmes korzetben erzekel, ha mindkettotok lelegzik akkor se riaszt ha o nem lelegzik vagy nem igy van?
15/24 anonim válasza:
vagy a melletted azt ugy erted kulon agyon csak a szobadba? mert ez esetben vennek
16/24 A kérdező kommentje:
Én pont úgy tudom, hogy az együttalvás csökkenti a kockázatot. Viszont kiságyban fog aludni, teljesen kulon matracon, csak a kiságy oldala levehető, és teljesen egy szintbe hozható az ággyal.
2015. szept. 26. 18:52
17/24 anonim válasza:
Vennék bizony. Vettem is, elsőnél nem volt, mindig lesegettem, hogy vesz-e levegőt, ìgy nem lehet norkàlisan pihenni.
18/24 anonim válasza:
az egyutt alvas akkor noveli ha egy agyban alszotok - igy ertettem, nem azt ha melletted de kisagyban. logikus, mert rafekudhet az anyuka eltakarhatja az orrat a takaroval meg hasonlo borzadvanyok. de ha kulon agyban alszotok akkor se ebredsz fel ra ha leall a legzese...vegyetek egyet aztan ha mar nem kell eladjatok.
19/24 anonim válasza:
En nem vettem,de ha teged megnyugtat,akkor vegyel szerintem.
20/24 anonim válasza:
én vettem és csecsemő újraélesztő tanfolyamra is elmentem. Ez az, amire soha nem fogom sajnálni az elköltött pénzt.
Arra figyelj, hogy ha a matracok összeérnek, a te légzésedet is fogja érzékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!